weky
Znam za restač Purga iz tih sjevernijih krajeva u Zlatar Bistrici, imaju dobru klopu raznovrsnu. Nisam tam dugo bil, možda su se unaprijedili ili čak unazadili, ko će ga znat.
Manje više u svim krajevima Hrvatske možeš pojest bilo što, odnosno po želji jer se nađu restači koji nisu fokusirani na teritorijalnu kuhinju tak da nemaš frke, odeš na gugl i searchaš ciljano, pogledaš malo recenzije i nemreš fulat ak i fulaš barem ćeš ubuduće znat da tam ni mrtav više, hehe!

weky Pa kad zagorcima nemreš prodat idiotarije tipa špinat sos kao crta na tanjuru sa 2 gljive i to nazvat kvalitetom i delicijom i naplatiti nekoliko stotina kuna. Kod nas se jede muški...seljački...da možeš težački radit cijeki dan nakon toga..

Zato toga nema kod nas...jer bi propalo odmah..a vidim da i večina gostiju bude ugodno iznenađena porcijama...i to im se u globalu sviđa.

weky kaj nije Vuglec dobio Michelina? Iako, iskreno, meni nije to opravdao nikako. Za 3/5 mi je bilo.

Oro Goro mi je također grozan. Znam da ga jako puno Zagrepčana voli. Jer su pizze velike. A i ok, ima igralište, djeca mogu biti vani. Ali fakat jedna od lošijih pizza.

Ribič actually ima dobru hranu.

    Tzereen Oro Goro mi je također grozan. Znam da ga jako puno Zagrepčana voli. Jer su pizze velike. A i ok, ima igralište, djeca mogu biti vani. Ali fakat jedna od lošijih pizza.

    Bio je nekad super, baš se sjećam. Zadnji put kad sam bio prošle godine je baš loše bilo. Nisam siguran da ću opet ići.

      Brijac a nekoć davno je bio. Bila je fakat jako dobra pizza. Imali su i Gosser pive. Svijetle i tamne.

      Grašo.

      Pljeskavica Grašo.

      weky

      U Varaždinu Angelus (fakat odlične pizze + ostatak jelovnika im je skroz ok) ili Bedem pokraj dvorca koji ima manji birani jelovnik s dobrom hranom.

      U Čakovcu Stari Hrast - imaju naravno mesinu, ali većinu vremena vrlo dobru mesinu. Preporuka za rebarca (chilli ‘n honey).

      Evo malo gulaša za promjenu, buraz slavi rođendan pa zvao majstora.

      E nakon 3 dana jaretine ide čiščenje sa ribon a sutra iden na feštu pa opet janjetina...🤣🤣🤣🤣 teško mi je na godišnjem

      1 / 6

      Nesto se pojebalo pa nije tilo slike pokazati ajmo opet probati

      1 / 6

        Evo kad se svi kurčite da i ja nešto stavim…

        Uglavnom do korone sam jedva znao jaje ispeči.

        Prvi kruh….

        pa pogača

        pa buhtle pekmez-lino lada

        pa slanci

        pa pizze kako klasika tako kalzonke

        pa burek

        pa još bureka

        pa trgana svinjetina

        pa gulaš

        musaka

        slani klipići

        prva torta odmah ledeni vjetar..ručno rađene kore…jedno 5 sati posla xD torta je sex.

        i sad moram kuhat stalno xD

          Top. Svaka čast.

          Strasno kako izgleda ova tema.Ne bi ti pogledao onu Sexy girls pored ove nikad

          doctorfreak Miro kapa do poda!

          doctorfreak

          bravo!

          sve ove godine kulinarski talent je čučao u tebi a covid ga je istjerao na čistac.

          ko bi reko da i covid posluži za nekaj dobrog.

          Tzereen obožavam ledeni vepar

          Citirao sam ovo da se ne izgubi u editu. Samo toliko.

          Tzereen Ma sve kaj ti padne na pamet…ja sam fakat stavio sve kaj sam imao ali primarno banane, kivi, breskva, marelica, jagoda.

          Žena voli kiselo a ja slatko…pa smo stavljali pola pola…

          Ali moram priznat tko voli ovu tortu…neka je barem jednom proba napravit samostalno…jer je jako zabavno…a okus je toliki sex…neopisivo