FFA: Food For All
HideooKoojima i izgleda kao da je 12 eura
@Miro treba otvoriti pečenjaru neku, nazvati ju Sveti Praščić i tri janjca i bio bi pun 24 7. Nema sokova i pičkasta pića samo voda, pivo i travarica, ako oćeš nešto drugo idi siši kurac i bok.
fensisuperstar Tko pita za zelenu salatu ili nedaj bože vege opciju leti kroz stražnji prozor na glavu uz obavezni egsorcizam svinjskom masti
Twillight Mladi bijeli luk ide jako dobro uz odojka…molim lijepo…a bome i rajčica…
Nisam veceras jeo…malo me strah ovih tuna na ovakvim mjestima…ali istrazit cu pa se javim
- Uređivano
doctorfreak kaže se kapulica..
Prika Dosta su popularni u poreču. Ali nikad nisam bio recimo. Eto.
fensisuperstar sve si mi rekao…ako su na moru popularni valjda nesto valjaju..sutra cu ove burgere probat…zanima me tunistra burger,pusterla i srdela burger…ostalo mozda kozice i sabljarka ali ova prva tri su prioritet…ostalo me ne zanima
Prika gledaj popularno je puno toga pa ne znači da valja. Ja se recimo ne palim na te neke crne burgere i kurčine palčine, volim da je hrana ukusna a ne neki šeme koje ću platit pun kurac jer "izgleda" lijepo. Tako da, vjerujem da će biti ok jer ovdje nema loših reviewa previše.
Ako ikad budeš negdje u điru istre usred sezone prođi do mene u Novigrad da te odvedem na dobar fish snack.
- Uređivano
fensisuperstar ma ja volim sve vezano uz ribu probati…dosta tih przenih stvari bude bezveze ali stvarno sve riblje volim probati…
Prika od ribe ti je najdraža pička priznaj.
fensisuperstar Dosta su popularni u poreču.
Sad si na 13666 a bit će uskoro 13667 i ode čarolija, jebiga ali bratec mili malim slovima napisati jedan od najljepših gradova u HR ma to je promptno za haški tribunal.
TITANXIS jedan od najljepših gradova u HR
Jucer smo bili u gužvi i uzeli 3 pizze za ručak a stao sam u interšpar mesnicu viditi ima li odojka jer subotom dolazi friško meso i do sad stvarno nema prigovora na meso.
I sad gledan 3 pizze su me izasle 28e znaci rucak i ostalo je par feta za popodne sto smo pojeli.
Odojak me izasao 22.30e tu ce biti rucak za nas plus jos mama i tata biti ce i za veceru i za sutra za rucak.
Malo kad stavis na papir jebena pizza ispada kao luksuz…opcenito sva ta fast food hrana sad ispada kao luksuz sto je stvarno smijesno
Miro sva ta fast food hrana sad ispada kao luksuz sto je stvarno smijesno
I žalosno jer to je nekad bila ulična klopa za pojest s nogu i bila jeftinija jer još uvijek spada u junk food. Podiglo se sve na višu razinu da ljudi što više kupuju i jedu. Ukusno jest u to nema prigovora ali na kraju je to nezdrava hrana jer tako je "dizajnirana" da je želiš još i ćesto. Daš dosta novaca i možeš se samo zaokružiti i oboliti ako ti je takva hrana još i primarna.
Nisu nit odojci i janjci na vrhu liste zdrave ishrane ali ali.
Kada smo već kod junk street fooda evo jedne jučer pojeo na izletu sa frendovima. Rekoh ja ne jedem takvu hranu baš a po meni bi i McD bankrotirao ali kupio jedan i za mene i šta sad nek pojesti iz pristojnosti. Oni su pojeli još u autu a ja sam čekao da stignemo na odredište pa to nezdravo pojedem makar na nekom zdravom mjestu.
Nakon toga bio sam još više gladan ali i žedan non stop te mi falilo samo neko gazirano ali bila mi je izvorska voda nadohvat ruke koja je bila odlična i osvježavajuća.
Probao sam Pizza Hut i nije mi nešto. Uzeo Pepperoni i nije da je loše, ali me jako vuče taj njihov preslatki umak na Lidlovu pizzu
Koliko komada kobasice si dobio?
Jebemti sto sendvič izgleda sočno.
Sendvic je brutala
Italija Toscana do sad se definitivno nije proslavila s hranom, pizza je Precjenjena tamo ono dobis mlinac ok netko to voli al meni to bezveze, nikad tanju pizzu nisam jeo.
Ovo drugo je juha, ove 2 zdjelice, juha koja se moze jest s vilicom znaci odvratno, to smo ostavili a juha 9 eura.
lajk zbog cool podloška za tanjure. izgleda mi ko prava koža.