weky

Ne kužim kaj bi to značilo ali čini mi se vrlo zanimljivom pat pozicijom.

Slatki štrudlin od sira.

Sepra na sve načine, malo grah za test u smokeru.

Grah je nestao prvi

8 dana kasnije

Slabo ima vrimena za neke duge pripreme pa evo jedan brzinski rucak danas.

Evo dosa na red losos

Od badnje ga nisan jeo jer su cijene skocile nenormalno i odbijao san kupiti ali evo 6 miseci pada cijene nema znaci 120kn kila je eto najjeftinije a da je dobro.

Probao san i jeftinije na nekim mistima ali od svega sto san probao losos iz lidla mi je najbolji

Iman frendove koji kazu da im je jako los a to je sve do toga di ste ga kupili, za badnju sa uzeo u interspara jer san ga jedino tamo nasao u bio je friski i zena ga taman narizala ali bio je i uzasan. Od mirisa do okusa tako da jebiga.

Ako mislite dati mu sansu onda probajte ovog iz lidla

A sto cu nego ramstek

Pitao sinoc sto cemo mali da bi kokose a mala ramstek tako da san pekao jedno i drugo. Za prilog kumpiri koje san punio sa sirom vrhnjem i vlascem

A posto obozavan tripice jucer san se zaletio da restorana tu blizu jer ponediljkom ima janjece tripice…med medeni

Mali tuce tripice?Giphy - were not worthy waynes world GIF joj..kao da imam brata dok gledam ove slike…

Spremao teletinu u špakeru sporo preko 3 sata je bilo na kraju se raspada i topi u ustima.

Pita san dicu sinoc sto im se jede za rucak, odabrali su janjetinu na raznju. Bio kod mesara kaze evo ovo ti je moje janje bilo u komadu 4.3kg.

Želja ispunjena

Ne da je ispalo bomba nego je ispalo bomba

Fino to izgleda, lijepo ispečeno bez sumnje ali nije to to jer nešto mu fali.

Evo stigla zakrpa ver. 1.1 od umjetne inteligencije.

6 dana kasnije

Jel već neko koristil neki pekač za kruhek? Ima li ga uopće neko?

Kad me čopi, radim i pećem kruh na starinski naćin.

Htio bih tak neš nabavit ali nemam pojma kak to šljaka, Kaj sastojke šiknem unutra i on to sam izmješa i ispeće ili opet moram sam mjesit i tak gotovo tijesto pa u pekač, nemam pojma?

Ovaj mi zapel za oko jer mi reklama sama iskočila, ko da zna da to želim, pametan je taj guglj, 😆

Pekač kruha Panasonic SD-YR2550SXE (sancta-domenica.hr)

Sve radi sam.

TITANXIS Kaj sastojke šiknem unutra i on to sam izmješa i ispeće ili opet moram sam mjesit i tak gotovo tijesto pa u pekač, nemam pojma?

Moji su svojevremeno doma promijenili dva i bili su zadovoljni. Ubacis sve unutra, stavis koji program hoces i dalje se ne brines, sve sam napravi. Kruh bi bio super

TITANXIS

Ima ga brat i od cure sestra, jebiga ok im bilo prvih 2 tjedna onda se vratili na staro.

Rekli kad kupis sastojke dođe i vise neg da kupis kruh…

danko-b

U današnje vrijeme se možda i ne isplati ga radit kod kuće (sastojci, struja, vrijeme) ali ponekad čovjek ima želju pojest domaći kruh bez aditiva i ostalih pojačivača okusa, umjetnih bojila i sve šta već ne stavljaju unutra. Malo prirodniji odnosno bio kruh je i skuplji.

TITANXIS Tocno. U koroni sam ga radio primarno da smanjim kontakt s ljudima.

Ali za cijenu od tipa 10kn se ne isplati to doma radit.

4 dana kasnije

Od jutros se prominulo 10 planova za rucak na kraju je bio losos jer san nasa u lidla ovako cilu polovicu.