FFA: Food For All
- Uređivano
Evo dosa na red losos
Od badnje ga nisan jeo jer su cijene skocile nenormalno i odbijao san kupiti ali evo 6 miseci pada cijene nema znaci 120kn kila je eto najjeftinije a da je dobro.
Probao san i jeftinije na nekim mistima ali od svega sto san probao losos iz lidla mi je najbolji
Iman frendove koji kazu da im je jako los a to je sve do toga di ste ga kupili, za badnju sa uzeo u interspara jer san ga jedino tamo nasao u bio je friski i zena ga taman narizala ali bio je i uzasan. Od mirisa do okusa tako da jebiga.
Ako mislite dati mu sansu onda probajte ovog iz lidla
- Uređivano
- Uređivano
Jel već neko koristil neki pekač za kruhek? Ima li ga uopće neko?
Kad me čopi, radim i pećem kruh na starinski naćin.
Htio bih tak neš nabavit ali nemam pojma kak to šljaka, Kaj sastojke šiknem unutra i on to sam izmješa i ispeće ili opet moram sam mjesit i tak gotovo tijesto pa u pekač, nemam pojma?
Ovaj mi zapel za oko jer mi reklama sama iskočila, ko da zna da to želim, pametan je taj guglj,
Sve radi sam.
TITANXIS Kaj sastojke šiknem unutra i on to sam izmješa i ispeće ili opet moram sam mjesit i tak gotovo tijesto pa u pekač, nemam pojma?
Moji su svojevremeno doma promijenili dva i bili su zadovoljni. Ubacis sve unutra, stavis koji program hoces i dalje se ne brines, sve sam napravi. Kruh bi bio super
TITANXIS Tocno. U koroni sam ga radio primarno da smanjim kontakt s ljudima.
Ali za cijenu od tipa 10kn se ne isplati to doma radit.
Miro ovo je kao za tebe stvoreno, da te ne traže stalno neku mesinu