Tzereen Ma niš od kuhanja nije teško ako pratiš dobar tutorial…pa makar bio totalni početnik…

Kore su laganica…samo treba imat strpljenja…i radit ih sa domacim jajima…jer sa kupovnim zaboravi…kaj nitko ne spominje…a jako je bitno..i zato ti vecini ljudi ne uspiju nikako…a ja sam to shvatio slučajno..jer mi je zafalilo domacih kod zadnje kore…

Da se razumijemo….ove gore su slike uspješnih jela…ne moram valjda ni pisati da je bilo i dosta failova…a najviše bačenog tijesta…ali tako je u svemu novome…

Došao kući s posla umoran i nervozan. Kaže žena nema kave. Ja poludio. Rekoh ima li graha? Kaže ona ima. Pa šta čekaš onda, pitam ja nju? Kaže ona meni "šta, šta čekam?." Ja gledam što joj nije jasno. Zrna kave, zrna graha. Sve je to isti k. Tako da vam predstavljam kavu od graha. Napio sam se i najeo u jednom.

Preporuka svima da isprobate.

    Evo malo ribe

    Pizza za rucak a ostalo ramsteka od jucer nema se sto tu puno misliti

    1 / 4

    Haha nema se tu sta puno mislit!

    4 dana kasnije

    Evo malo da i tu stavim svoju klopicu. Industriele specijalitetn, fršten? -ja, ja.

    Rijetko se vide juhice pa nek se nađe jedna sličica a za glavno jelo bude prepečena tjestenina i juneći faširanac.

    Žena i ja slavimo godišnjicu, a ona se često žali da ne kuham i da nisam romantičan. Pa sam odlučio je iznenaditi i riješiti sve jednim udarcem. Mislim da sam uspio i vidim da je ona sretna. A to mi je najbitnije na svijetu.

    Gulaš od svinjske vratine pronađene u zamrzivaču, malo krumpira i na kraju ćemo dodati široke rezance. Gusana posuda iz Lidla, zakon.

    7 dana kasnije
    4 dana kasnije

    Hamburgere smo dns radili doma. Slabo se meso vidi od svega, al ga ima 😆

    TITANXIS Fora ideja.

    Kako ravnomjerno umiješaš papriku (da se ne zalijepi sve za jednu kokicu pa da te ta ubije kad je pojedeš)?

    Sipam tak pomalo praha iz visine pa dobro još promješam a nije baš da se ne ulovi za jednu možda više a ostale manje. Nije tak ljuto na kraju a ukusno. Kad se jednom navikneš na ljutu hranu nemaš beda. Ja stavljam ljutinu u skoro sve u neke kolače sa čokoladom čak i u voćnu salatu malo čilija za aromu. Podigne sve arome u jelu na višu razinu.

    Jucer ramstek ali u tavi

    A danas malo lososa

    1 / 5

    Slabo koristim peć za pizzu jer me muči tijesto pa sam danas odlučio par jednostavnih pizza za ručak napraviti da se izvježbam. Ručak je kasnio samo 2 i pol sata dok sam tijesto dorađivao, a ni pečenje nije prošlo bez incidenata. Svaki put nakon što koristim tu peć zapitam se zašto nisam jednostavno naručio pizzu. Prva je postala calzone, druga je pukla na sredini pa je pola nadjeva iscurilo u peć i izgorilo, a treća je uspjela odlično.

      Jao, odite kvragu. Prvo mi Fićo priča o pizzi, sad vidim ovo…