TITANXIS Ovo sam ko klinac obožaval i sve više spremam klope iz davnina. Saft od pilećih jetrica i srčeka te tjestenina (2 vrste)
weky Jebeno mi je kako Titan pokupi s dna vrećica jedno šest vrsta tjestenine svaki put kad radi paprikaše.
TITANXIS Danas je rajz na meniju i mali komadić piletine. Riži biži sa 2 vrste riže. Inače ne biram posebno rižu koja najviše odgovara za recimo rižoto. Koja mi pod ruku padne i takva mi riža na kraju i ispadne. 😆 U ovom slučaju parabolična dugog zrna i crvena iz Azije.
weky Neću ulaziti u okus, jer sam siguran da je super, ali Titan, ljudi u zatvoru jedu hranu koja izgleda privlačnije, odnosno više apetitlih kako bi rekao Špiček. Probaj ne fotografirati odozgo, probaj fotografirati bez blica... probaj nešto.
Prika Flipper aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre slike
lars82 Jeo vani - kukuruzni baguette punjen sirom, cherry rajčicama, umakom od rajčice, sa pršutom,rikulom, grana padano, češnjak,maslinovo ulje,crne masline
TITANXIS Eto vidiš da se nešto može zavoljet ono što prije nisi 😆 Istu hranu možeš prikazivat na razne naćine od vrlo primamljivog do total neukusnog vizualnog prikaza. To je pravi Einsteinov pristup. Radi se o purećem mesu.
TITANXIS Ko je gladan? 😆 Večera za peseka. a ovo je nešto posve drugo: detaljan slikovni opis pripreme