Tzereen Ovo mi je škola. I drugi puta ću pametnije. Ali, ako ništa drugo, saft je stvarno bio fantastičan.
Fenix Blitva je najbolja. Inače, nasjeci na sitno sitno cesnjaka, pomjesaj s maslivnvim uljem, pa onda opet sve to u zdjelu s blitvom promjesaj.
TITANXIS Fenix ma znam da je ali blitvu baš i ne volim a uz ribu vele da najbolje odgovara i to na naćin na koji si napisao ali ak baš moram za nadomjestak radije kupim i napravim nešto od špinata. tada zamišljam meseko da mi zelenjava lakše ide. inače mrska mi je sva ta zelenjava ali jebiga nemrem stalno meso jest.
TITANXIS Ovo sam ko klinac obožaval i sve više spremam klope iz davnina. Saft od pilećih jetrica i srčeka te tjestenina (2 vrste)
weky Jebeno mi je kako Titan pokupi s dna vrećica jedno šest vrsta tjestenine svaki put kad radi paprikaše.
TITANXIS Danas je rajz na meniju i mali komadić piletine. Riži biži sa 2 vrste riže. Inače ne biram posebno rižu koja najviše odgovara za recimo rižoto. Koja mi pod ruku padne i takva mi riža na kraju i ispadne. 😆 U ovom slučaju parabolična dugog zrna i crvena iz Azije.
weky Neću ulaziti u okus, jer sam siguran da je super, ali Titan, ljudi u zatvoru jedu hranu koja izgleda privlačnije, odnosno više apetitlih kako bi rekao Špiček. Probaj ne fotografirati odozgo, probaj fotografirati bez blica... probaj nešto.
Prika Flipper aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre slike