Danas je rajz na meniju i mali komadić piletine.

Riži biži sa 2 vrste riže. Inače ne biram posebno rižu koja najviše odgovara za recimo rižoto.
Koja mi pod ruku padne i takva mi riža na kraju i ispadne. 😆
U ovom slučaju parabolična dugog zrna i crvena iz Azije.

Nedjeljni doručak.

Žganci u kakau, mljac, mljac.

Neću ulaziti u okus, jer sam siguran da je super, ali Titan, ljudi u zatvoru jedu hranu koja izgleda privlačnije, odnosno više apetitlih kako bi rekao Špiček.

Probaj ne fotografirati odozgo, probaj fotografirati bez blica... probaj nešto.

Trebo si odojka stavit dolje a ne janjca, ovak će odojak poprimit miris od janjca,. 😆

Onda je bio regres u HEP-u.

Flipper aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre slike


Jeo vani - kukuruzni baguette punjen sirom, cherry rajčicama, umakom od rajčice, sa pršutom,rikulom, grana padano, češnjak,maslinovo ulje,crne masline

TITANXIS najednom mi se sviđa flipperov fažol. Što je ovo?

Eto vidiš da se nešto može zavoljet ono što prije nisi 😆
Istu hranu možeš prikazivat na razne naćine od vrlo primamljivog do total neukusnog vizualnog prikaza. To je pravi Einsteinov pristup.
Radi se o purećem mesu.

Ko je gladan? 😆
Večera za peseka.

a ovo je nešto posve drugo:
detaljan slikovni opis pripreme

Zapečena tjestenina iako se zalijepi za tavu pri pećenju ali takav naćin pripreme tjestenine najviše volim i malo papalinica kao dodatak jelima i nezaobilazna šarf majoneza koju u zadnje vrijeme konzumiram non stop.

Tjestenina s šarf majonezom uz papaline!
E proklet i ja bio kad sam uveo internet u kucu!
Ako me ovo ne ubije nista nece

Mene nije još a neće ni tebe moj kompa ali gledaj to sa vedrije strane.
Barem ćeš uskoro prokleti internet i maknut se od njega 😆

Da isperemo gorak okus ove Titanove abominacije, volio bih Vam predstaviti svoj novi recept. Znamo da je hrana ljubav i svaki obrok priča svoju priču. Najvažnije je kad umjetnik spoji nespojivo i osjeti nadahnuće. Tako sam i ja večeras. Ponukan današnjim društvom i činjenicom da sam radio dvokratno, a žena se smuca okolo po kirvajima (ispravno je kirbajima) i tko zna s kim se trpa, doma sam pronašao kruh za toast, par ribljih štapića i svoju najdražu namirnicu - grah. Ljudi su bića sposobna za sve, a upravo u kuhinji izvlačimo najbolje od sebe. Inspiraciju, čuđenje, ushit i zadovoljstvo kad Vam eksperiment uspije.

Tako sam za večeru napravio toast s grahom na posteljici od odmrznutih i pomalo smrdljivih ribljih štapića. Teško je opisati hrskavost toasta, mljackavost ribljih štapića i nadasve, miris graha iz konzerve. To troje, na papiru barem, čini se kao nespojiv par. Kao Ciganović i Željka Markić. A onda...kad nakon 12 sati stavite u usta ovo čudo. Nebo se stapa s oblacima.

U životu nisam jeo bolji toast ili ako baš želite to tako nazvati - sendvič. I to riblji. Ako su vam govorili da se grah i riba ne mogu spojiti, ja vam kažem da može.