E ljudi moran van reci da evo slađu perad na ražnju jos nisan ija.

Guska je cudo

Ajde da i "moje" jelo probaš i pohvališ. 😃😊

Guska je top, makar ju mi još nismo jeli sa ražnja nego isključivo pečenu u pećnici. Kad je onak friško pečena, topla, saftna… vrh

4 dana kasnije

Ručak

Pršut od odojka pekao lagano 3 sata pa pola sata dignuo temperaturu da dobije koricu.

• [deleted]

Snađi se druže Ha-Ha-Ha

[deleted]

Predaleko vatra

Stavi blize i netribas ispod podbacivati žar

• [deleted]

Gotovo 👌

Fenix

Carsko, možda je to jedno te isto (nisam siguran što je plećka)

Edit: evo da i pohvalim starog kak je cijelu pečenjaru napravio:

Brijac još mi samo nedostaju slike Gotovine, Merčepa i Ivana Pavla drugog ♥️

Uzeli janjca pola sad pola za 1.1 ali malo je veci pa sam imao problem kod pecenja jer je bilo sve na jednoj strani i nije se dobro vrtilo pa sam napravio kontra uteg i sve je proslo kako triba

6 dana kasnije

I kako slavimo veceras?

Ja zena i dica doma necu nigdi bio u shopingu i uzeo malo stakeova pa cemo to veceras a sutra polovicu janjca sto je ostalo.

Evo malo za grickati san napravio usecerene bajame

Uskoro bih trebao dobiti tavu od lijevanog željeza pa ću se vjerojatno ohrabriti i odlučiti upropastiti svoj prvi steak. 🙂

Što bi mi preporučili od mesa da prvo probam ispeći? Nešto što nije preskupo i da se ne kupuje 15 kg u komadu, tak da što manje plačem dok ću žvakati đon od cipele.

I kaj da točno velim mesaru? Da ne bubnem neki fancy termin s interneta pa da me pita "A kaj ti to dođe dečec?"