Super izgleda, ali kako ti se da raditi te mini pizze?
FFA: Food For All
Brijac ma nisu sve mini. Neke sam slikao tako da izgledaju kao da su skroz male, a nisu. A najviše pravim pizze društvu, a oni svi vole ovaj ogroman rub pa onda naguram tu zraka da se podigne sto vise. Sebi kad pravim onda radim veću pizzu, a ovi vole ovako.
Inače, sad sam prvi puta isprobao takozvani re-balling i tijesto postane jos bolje. Znaci kad već napravite okruglice, i možda vam ostanu previše na sobnoj temperaturi da s njima ne možete ništa, samo ih ponovno oblikujte, ostavite dva sata na sobnoj i tijesto je bolje nego ikada. Bude još prozračnije.
[deleted]
Jel 270€ dobra cijena za Optigrill elite xl+ ?
Mislim da je to najbolji model?
Na fastingu sam peti dan, toliko dugo da mi ovo odlično izgleda. Ali stvarno, da se ne uvrijediš, izgleda super, ali mozak mi ne može probavit tu kombinaciju
Dobro ti Torgue veli. Mozak ti je samo smetnja u takvoj nezamislivoj kombinaciji mada je on i smislil takvu kombinaciju ali nakon šta se ispeće nema šta radit više. Jezik, zubi i želudac su glavni akteri. To ti je poput lazanja, čevapi su ionako mljeveno meso koje ide uz dizano tijesto. Ja jedino na pizzi ne mogu vidjet ribe ili nekaj iz mora jer mi nisu omiljena klopa jer to je druga priča a svo meso ide, pa i Mirekovog janjca bi mogel izdržat na pizzi.