Super izgleda, ali kako ti se da raditi te mini pizze?

    Brijac ma nisu sve mini. Neke sam slikao tako da izgledaju kao da su skroz male, a nisu. 🤣 A najviše pravim pizze društvu, a oni svi vole ovaj ogroman rub pa onda naguram tu zraka da se podigne sto vise. Sebi kad pravim onda radim veću pizzu, a ovi vole ovako.

    Inače, sad sam prvi puta isprobao takozvani re-balling i tijesto postane jos bolje. Znaci kad već napravite okruglice, i možda vam ostanu previše na sobnoj temperaturi da s njima ne možete ništa, samo ih ponovno oblikujte, ostavite dva sata na sobnoj i tijesto je bolje nego ikada. Bude još prozračnije.

      Flipper a oni svi vole ovaj ogroman rub pa onda naguram tu zraka

      Ak je tak ja bih upotrebil pumpu za bicikl i napumpal rubove pa nek guštaju 😆

      Ja se zasitija domace pizze nekidan smo spremali i jednostavno proslo nas a posto nismo dugo jeli kupovnu bas nam odgovara. Jucer san uzeo sebi za marendu bas mi je legla

      • [deleted]

      Jel 270€ dobra cijena za Optigrill elite xl+ ?

      Mislim da je to najbolji model?

      Umjesto uobičajene šunke na pizzu sam stavio po prvi puta sirove nasjeckane čevape. Sočno i ukusno.

      Na fastingu sam peti dan, toliko dugo da mi ovo odlično izgleda. Ali stvarno, da se ne uvrijediš, izgleda super, ali mozak mi ne može probavit tu kombinaciju

        Fenix

        Dobro ti Torgue veli. Mozak ti je samo smetnja u takvoj nezamislivoj kombinaciji mada je on i smislil takvu kombinaciju 😆 ali nakon šta se ispeće nema šta radit više. Jezik, zubi i želudac su glavni akteri. To ti je poput lazanja, čevapi su ionako mljeveno meso koje ide uz dizano tijesto. Ja jedino na pizzi ne mogu vidjet ribe ili nekaj iz mora jer mi nisu omiljena klopa jer to je druga priča a svo meso ide, pa i Mirekovog janjca bi mogel izdržat na pizzi.

        Ovo sto se danas dogada na forumu je vec zabrinjavajuce od vjezbi trcanja dao fastinga(fistinga) i jos su @Fenix zacarali i uzeli u svoj kult.

        Odma trk u vrt izvadio mlade krumpire i dodao teletine. A krumpir mladi uf fantazija.

        Od Ankice Kovac, to jest od njezinih sina rockas.

        Evo jedan specijalitet za ekipu:

        A ovo im je desert:

        Riba je oslić.

        Sorry za zamazani tanjur od juhe jer dupli tanjuri idu na stol samo kad dođu gosti 😆

        Malo san prikupljao informacije o tom fastingu i ako san dobro shvatio

        Krecem sa princes krafnama

        Onda za rucak odojak i kokos sa raznja a za desert

          Miro

          Znaci volis plazma sladoled, nisam ga nikad jeo Imas dobru staru Njofru i ja je kupio bila na akciji u Konzumu sa Silkmilkom.

          Volio bi probat bananko sladoled od Leda.

          Nedavno sam jeo ova, j pa se razocarao.

            danko-b

            Plazma mi je top

            Jucer bili u špara akcije su pa uzeli svega ali napokon se vratio njofra a za ostalo cemo lako