Miro svaka cast svima ali da ti nemas povjerenje u svoje tijesto ja ne mogu shvatit. .pa da me pitaju bi li da ti kuha Stevo Karapanđa ili"Miro reka bi Miro obavezno

Ali meni ova pizza izgleda vrhunski. Volio bih da sam pizza i da sam sebe mogu jest i svaki dan se obnoviti u novu pizzu i opet se jest.

Volim pizzu.

Prika

A slusaj ja uvik volin probati pa onda znan sto je, nikad neznas more nesto biti na kraju bolje od onoga sto si do sad sprema

To sam i ja rekao memberu kad me uvjeravao koliko je pizza bolja s njegovim tijestom.

Najbolje tijesto je ono koje i uspije. Radiš po jednom receptu dok ti ne dosadi, onda isprobavaš drugi recept i tako dalje. Neko voli hrskavo, neko mekano, neko krušasto, neko gmecasto tijesto kad se ispeće. U svakom slučaju bolje ikakva nego nikakva.

Ako se tijesto da razvaljat i dobro se ispeče nema greške.

Ako vam treba profi tijesto kao u pizzeriji šaljem recept…ali računajte da priprema takvog tijesta traje barem 48 sati.

Tzereen ajme majko da sam blizu ovo bi mi bilo pod obavezno!

Tzereen

Vrlo rado, ali datumi se taman poklapaju s KulenDayz konferencijom.

Prika Po ovome što vidim, pola bi ti se dopalo, pola ne.

Konferencija IT zajednice + kulen. 😃

7 dana kasnije

Evo spremao losos u špekeru i sad se nemogu odluciti kako mi je bolje ovako ili na gradele

Jebote sto smo se najeli

1 / 2

Top je i ovako.

TexasFlood

A dica ni zena nisu ljubitelji pa onda nema smisla samo za mene praviti

Ali ovo je valjda najjednostavniji recep ikad. Posolis popapris stavis stavis papir za pecenje u rostijeru bacis losos na to. Rastopis maslac i unutra ubacis sok od limuna i luk pa to prelijes po lososu stavis peci na 190 10 do 15 min zavisi koliko je debel i to je to

Jučer sam probao Ferdinand knedle….
          https://www.ferdinandknedle.hr/

Donijela mi ih je draga doma, lijepo pakirane u kutiju, dvije različite.

Jako fino, možda z skupo, ali opet ne preskupo u odnosu na druge cijene.

Mala preporuka za one koji žive u ZG, vole knedle, a ove još nisu probali…

Miro Hvala na inspiraciji. Danas u Konzumu kupio lososa na akciji, majka ga spekla u roru. Rezultat je sljedeći:

Prvi put sam ga jeo i dobar je losos. Napravili smo i ovaj umak s limunom te kiselost paše uz lososov okus.