Evo spremao losos u špekeru i sad se nemogu odluciti kako mi je bolje ovako ili na gradele

Jebote sto smo se najeli

1 / 2

    Top je i ovako.

    TexasFlood

    A dica ni zena nisu ljubitelji pa onda nema smisla samo za mene praviti

    Ali ovo je valjda najjednostavniji recep ikad. Posolis popapris stavis stavis papir za pecenje u rostijeru bacis losos na to. Rastopis maslac i unutra ubacis sok od limuna i luk pa to prelijes po lososu stavis peci na 190 10 do 15 min zavisi koliko je debel i to je to

    Jučer sam probao Ferdinand knedle….
    https://www.ferdinandknedle.hr/

    Donijela mi ih je draga doma, lijepo pakirane u kutiju, dvije različite.

    Jako fino, možda z skupo, ali opet ne preskupo u odnosu na druge cijene.

    Mala preporuka za one koji žive u ZG, vole knedle, a ove još nisu probali…

    Miro Hvala na inspiraciji. Danas u Konzumu kupio lososa na akciji, majka ga spekla u roru. Rezultat je sljedeći:

    Prvi put sam ga jeo i dobar je losos. Napravili smo i ovaj umak s limunom te kiselost paše uz lososov okus.

      Ja ne.mogu tog lososa na oci…pokusao vise puta i bas ne mogu

        Torgue Baš budem probao, jer od ribe jedino jedem tunu i to stejk…kosti mrzi čak i one mikro od oslića…

        Torgue

        Da limun bas pase uz losos

        doctorfreak

        190c pekao sam malo vise od 12 min i volio bi da san prije izvadio. Nema kosti samo papanje

        Prika

        Ni ja previše nisam ljubitelj te ribice, možda dimljena može proći i upravo sam pojeo malo dimljenog fileta i zamislio sam si kao da jedem pršut uz potporu stvarnog jegera.

          8 dana kasnije

          Ajmo napokon na gradele ovaj put irski juneci vrat znan ga naci u kafulanda da bude prošaran masnocom tako da to ne propustam.

          1 / 3

          6 dana kasnije

          Poslala me žena u ducan da kupin čokolino

          Danas losos

          Jebote sto mi doma volimo ovu ribu

          1 / 5