Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
[deleted]
Miro pa je, ovako najbolje. A i razmisljao sam se prebacit na bonbon za 10€ mjesecno dobijem isto ono sto u tcomu placam 30€ mjesecno.
Miro Nisi nisi sve 5, samo ti je svaki odgovor dizanje Samsunga u nebesa ali jebiga…
Opet si u krivu.
U posljednjih 10 postova koje sam objavio ovdje, samo jednom sam spomenuo Samsung, i to tebi kad sam uslikao screenshot za dodavanje bookeha za portret.
Nemoj da se tripuješ. Ubit će te Bog xdd
A pametno, meni je sve na tcomu, ja zena i mala. I za njih san stvarno super prosa za mobitele kupiti. Ako uzimas mob kad izade onda nemas neki ekstra popust ali kasnije kad je akcija onda pretplata puno znaci. Ovaj galaxy 5 pro sat san dobio za 1000kn sto je ipak jebena ponuda bila.
Raziel Ubit će te Bog xdd
Necu se na ovo vise dirati jer je osjetljiva tema a ja san prebrutalan pa cu popusiti ban
- Uređivano
Popušit ćemo ga skupa.
Samo da Tuhy ne bude ljubomoran.
Edit:
Jedini razlog zbog kojeg volim ajfon je iJustine
<333
Raziel Isus Krist mi je stran pojam, i lik koji u mojoj vjeri ne predstavlja ništa
Isus Krist u Kuranu je Prophet. Nije istina da ne predstavlja nista.
Miro To ti je izmišljena osoba nesto slicno kao, bog, alah, buda
Eo Jos jednog bogohulnika. Gdje ce Vam dusa…
Meni je suludo raspravljati se o mobitelima, konzolama itd. Neki su vjerni brendu, neki kupuju isti brend iz navike, a neki se povode za trendom.
Osobno Sam Ove godine uzeo Pixel 7 i to Mi je prvi puta U zivotu da Sam uzeo isti brend mobitela zaredom. Do sada bih svaki puta Kada bih uzimao Novi mobitel gledao da Bude nesto Sto do sada nisam koristio.
Uglavnom mogu Vam reci da za nekog tko ne slika gotovo nikako, ne slusa glazbu na mobitelu, ne gleda filmove na njemu, osim Sto se dopisivam sa zenama i frendovima, meni je do sada svaki brend Bio vrlo dobar, osim Samsung kod kojeg Mi je baterija se nabusila i potrgala gorila Glas na zacelju.
Medjutim i dalje ne bih rekao nekom nemoj kupiti Samsung jer bih GA mozda i Sam kupio da Mi izadje neki dobar Deal.
Dali Su mobiteli DNS precijenjeni? Jesu. Mali kosoki ga sklapa za sicu, a oni jadnici U africi rudare materijale Dan i noc za topli obrok. Onda Kompanije bubnu svoj sugavi Logo na zaceljele mobitela i naprave reklamicu i bace udicu i smiju se kako se fanovi trgaju, neki cak i noce pred radnjama, za komad tehnologije. Mislim sramotno je da kupis uredjaj od milju i kusur eura i ne mozes GA Ni puniti. Ali cuvajmo okolis. Suludo Mi je braniti korporacije, Ali eto, poucen ovim forumom i mnogim drugim mjestima, to je postalo normala.
- Uređivano
buz vise nego zadovoljan. Toliko da sam razbio tradiciju nekupovanja istog Branda Back to Back.
Moras uzeti i U obzir da Mi je uletio Deal za 476€ pa je i to odigralo ulogu.
Medjutim Ono Sto ja volim kod Pixel je Stock Android, znaci bez onih gluposti Koje ti guraju drugi brendovi na silu i jedino ih se mozes rjesiti rootanjem. Zatim Clean Design, Google AI assist, a Ako Puno slikas Kamera ima najbolji Software na trziste te je baterija vise nego pristojna, a Radi brzo i fluidno. Build quality je takodjer na razini drugih flagshipa, a dizajn mobitela, govorimo o pozadini je dosta unikatan.
Nakon Par mjeseci koristenja zbilja Sam zadovoljan i preporuka svima Koji ne zele dici Kredit da kupe mobitel.
Miro Cak san ti tija i povirovati u sve sto pises
E nevjerni Tomo…
Google je meni jedini od kojeg bih uzeo mobitel. Imao sam davno narančasti Nexus 6 koji mi je bio najdraži android, da mi toliko periferije ne ovisi o iPhone mislim da bih se čak i odlučio za Pixel 7 ili 8 kad izađe.
Je li Miro kupio telefon, zna li se išta?
stigao iphone15 pro max na amazon…ceka se do 2mjeseca….splasnuo mi hype….