Za Moto G ti ja mogu napisati misljenje, imam trojku i prezadovoljan sam sa mobom, skoro cisti Android, imam ga godinu i pol i nije bilo jedne sekunde kada je zastao, igre sam prestao igrati prije pola godine tako da po tom pitanju ne mogu nes pisati, ali ovako iskustvo za you tube, po internetu vrludanje i aplikacije mob leti i stvarno bi ga svakome preporucio. Ima Gorilla glass 3 (kao i G4), i testirano jedno 10-15 puta sa padom od metar-metar i pol, stvarno radi te je ekran netaknut.
Kamera je neki mid range, snima u 1080p, i nije nista posebno ali ne zaostaje.
Za Moto G4 plus citam samo pozitivna iskustva, dignuli su rezoluciju ekrana, poboljsali proc i dodali rama, a Android iskustvo je jednako, te bi ga svakako preporucio. Uostalom, mozes i baciti pogled na recenzije, i Moto G modeli iz godine u godinu imaju vrhunske ocjene.
No, ono sto je veliki ALI kada se prica o Motoroli, prije godinu dana ih je kupio Lenovo, i s time je doslo do odluke da se ne pruza previse podrska po pitanju updatea Androida. Tako je moj Moto G3 dobio samo Android 6.0 iako je prije Lenova praksa uvijek bila minimalno 2 velika updatea Androida. Radi se o cistom ignoriranju dijela korisnika zato sto G3 i G4 imaju jednake uvjete za update, i nekakve price o hardverskoj nemogucnosti padaju u vodu.
Tako da, za Moto G4 plus apsolutna preporuka ako zelis imati mob koji ce letiti i pruziti max za pare, ali imaj na umu da postoji velika sansa da ce ovaj 7.0 Android biti zadnji koji ce biti na mobu, iako ce ga vjerojatno jos jednom updateati.