[deleted]

Da ja san skuzio da se tvoj kvario🤣🤣🤣🤣

Ne to je super a garancija ide bice klasika 2g?

Genesis

Za koji model? Jutros sam iz znatiželje pitao koliko bi mi ponudili u slučaju da uzmem novi model i ponudili su mi 689 eura za 14 pro 256 gb star 6 mjeseci.

Ništa. Treba vidjet testove kamere i onda eventualno uzet Titanium Blue 15 pro max.

Pogledao malo ovu konfu i ne znam, imam 13 Pro i apsolutno 0 razloga za nadogradnju. Čak sam to sada mogao riješiti kroz produženje poslovne tarife, no jednostavno ne treba mi, toliko mi je super mobitel kojeg sada imam. Apsolutno genijalno da se nove AAA igre mogu igrati nativno na fakin mobitelu, možda i Apple sada krene za Arcade pretplatu gurati nešto konkretnije od usputne zabave na kavi.

Deadwalker svi nagađamo kada će najaviti svoju konzolu. A oni će hladno gurnuti ove nove čipove u Apple TV i prije nego što se okreneš vrtit će igre i saturirati tržište

Genesis nope. Znam da 22. izlazi telefon pa se nadam najkasnije tada. U svakom slučaju, neće trebati dugo.

Neće Vam trebat recenzije…bolji i brži od prošle generacije.

Kamerom u samom vrhu.

Ono što mene najviše smeta kod iphona je što još uvijek ekran odnosno screen to body ratio nije preko 90%. Pa jedan note 10 plus iz 2019 ima 91%. Mrzim te crne bezele.

Cekan recenzije i usporedbe sa s23ultra pa cu onda odluciti jeli mi se isplati dati toliko vise za iphone.

Mislin isplati se kurac realno ali jednom se zivi i treba se ponekad pocastiti ma koliko to suludo bilo.

Tzereen znam da 22. izlazi, al preorder vec pocinje u petak….prosle godine sam zakasnio za Pro Max model i onda sam prisiljeno uzeo Plus model….

Miro

Skoro pa duplo više novca, ne isplati.

Koliko god solidna prezentacija Applea bila ove godine, 1700-1800 eura (koliko je u Bejha za prednarudžbu) je bezobrazno visoka cijena, za uređaj koji ne vrijedi ni blizu toliko novaca.

Ne radi se tu o bogatstvu ili ličnom dohotku, već iz principa ne želim dati svoj novac kompaniji koja godinama svojim kupcima prodaje muda pod bubrege.

Raziel

Viditi cemo s23 ultra me izlazi 815e koliko vidin, sutra se otvaraju preorderi za iphone a najvise cekan recenzije i usporedbe.

Raziel Ne radi se tu o bogatstvu ili ličnom dohotku, već iz principa ne želim dati svoj novac kompaniji koja godinama svojim kupcima prodaje muda pod bubrege.

A ovo je tvoje osobno misljenje, ja iman godinama ipad i znan zasto bi se volio prebaciti kod njih ali nikad nije pravi trenutak, sad jest pa cemo viditi

Uzmi novu Xperiu. Baš je top. Kako i MKBHD kaže - vrlo podcijenjeni telefoni koji praktički jedini rade stvari na tržištu koje su već mnogi odbacili. Nova Xperia je fakat bomba.

Tzereen

Neznan kome to govoris ali ako meni rađe bi kupio na trafici onaj mobitel sa velikim brojevima i to nosio nego iti jedan sonyev mobitel.

Rađe bi sebi osika obe ruke da nemogu nikad mobitel imati u ruci nego imao opet sonyev mobitel.

Sonyev mobitel ti moze preporuciti samo onaj koji nikad nije imao sonyev mobitel

Ja da sad uzimam novi iPhone izbor bi bio obična 15ca. Mislim da je best-buy opcija!

Ne zaostaje toliko za PRO modelom kao lanjska serija (barem na papiru), gdje je 14ca doslovno bila ''škart'' spram 14Pro.

ibor4you

Prosle godine je 14 bila isti kurac kao 13 samo skuplje bas glupost totalna.

Miro mislim, očekivao sam da ćeš pričat gluposti. Znao sam. Ali šefe, pogledaj si malo recenzije, pogledaj specke. Telefon je top.

Odlična izrada, odličan grip, odličan ekran, 4K 21:9 omjer, bez notcha ili zuba ili punch holes, odlični materijali, odlični stereo zvučnici, odlične specke, odlična kamera, poseban gumb za druge aktivnosti, IP65/68 otporan, micro SD kartica, utor za slušalice, dinamička vibracija, odlična baterija, može služiti kao vlog i kao dodatni monitor za Alpha fotiće.

Plus si uz preorder mogao dobiti WH1000XM5 slušalice džaba.

Ako već gledaš telefone od 1500 eura, ovo se itekako nosi rame uz rame s najboljima. A umnogome je i bolji.

ibor4you

Bogte, kako je best buy opcija mobitel koji toliko košta, a ima prošlogodišnji čip, 60hz ekran (što je smiješno) i nema niti dedicated zoom kameru? USB 2.0 brzine preko (napokon) C porta na njemu. Doslovno isti mobitel od iPhone 12.

Taj mobitel je sve samo ne best buy u niti jednom scenariju.