milicevic87 Ja sam imao prvo Samsung Omniu. Smece. Pa sam imao S3. Smece stekavo. Pa sam imao S4 mini. Solidno, ali stekavo. Sad skoro imam vec godinu i pol S6 i super zadovoljan sam. Samsung je počevši od S6 maknuo većinu predinstaliranih gluposti i mobitel apsolutno radi odlicno. Brz je, kamera odlicna. Stvarno nemam zamjerki.Inace, ne znam jeste znali, ali Sony i Apple daju na svoje uređaje godinu dana garanciju, dok ostali 2. Naravno, pojedine vece trgovine ponude produženo jamstvo, ali u startu Sony i Apple daju godinu dana.Poslano s mobilnog telefona S7Kakva je baterija nakon godinu i pol. Kod moje xperie nakon 2 godina baterija ko da ima 50% manje kapaciteta. Ispocetka sam bez problema dva dana izdrzao s jednim punjenjem, sada jedva jedan dan izdrzi.
Flipper Ista stvar je i kod mene na S6. Dan može, više baš i ne. S tim da sam ja stvarno puno na mobitelu.Poslano s mobilnog telefona S7
Tzereen Ne znam Flipper otkud ti da Sony daje godinu dana garancije, ali to nije istina. Na svaku xperiu do sada sam dobio dvije godine. Samsung i sw rva nije davao, ali sada daje i on. Jedino Apple drvi po svim. U svakom slučaju, moj glas za Xperiu.
Flipper Pa ja radim u trgovini s mobitelima. Nasi dobavljaci (Agramservis, Mobis, Semark) daju godinu dana garancije. I tako piše u uvjetima u jamstvu.Poslano s mobilnog telefona S7
buz Radim u webshopu, mogu potvrdit da dajemo 24 mjeseca na Samsunge garanciju. Flipperov dućan vara kupce.
Flipper Pa i mi dajemo 24 mj na sve osim na Sony i Ajfon jer ovi od kojih nabavljamo daju godinu dana.Poslano s mobilnog telefona S7
Flipper Nismo mi. Dobavljaci. Agramservis, Tia, Mobis i Semark. :) A na ajfon koliko dajete?Poslano s mobilnog telefona S7
viper89 Ja sam dobio 2 godine za xperiu, sta pricate Sta se samsunga tice, koristio sam ih prije i bas su kanta bili uvijek po svemu, al kazu da su nakon s6 fakat super, bas sta flip kaze.
Flipper Ali zato na Beafon dajemo 3 godine. Kakav Sony. Izbacuje u godinu dana 5 verzija jednog telefona. Sad to i s konzolama počeli. :(Poslano s mobilnog telefona S7
buz Na iPhone 12 mjeseci, standard. Samsung se poboljšao s kvalitetom izdrade, moj A5 kao neki mid range model je 5 puta bolji nego S5 kad je izašao, a to im je bio flagship. Predugo su radili plastične mobitele.
viper89 Ne mogu vise smislit plasticnjake, htc mi je isto super bio za kvalitetu izrade. Z5 fakat ima odlican osjecaj u ruci, pogotovo taj materijal iza i oni rubovi.
Flipper Da, A5 je odličan skroz. Jbt koje su S3, S4 i S5 bile prijevare, a prodavalo se kao ludo.Poslano s mobilnog telefona S7
milicevic87 Nasao sam na shpocku lika koji prodaje galaxy s6 (obicni) nov s racunom, neotvaran za 320 €.Produzio si ugovor, dobio s6, a cura mu za rodjendan kupila mobitel, tak da se ovog rijesava.80€ jeftinije neg u trgovini, mislim da je dobra cijena.
dom Imao sam g4 ,popušio ga prije par tjedana...unlucky. Ugl brijem kupit novi,samsung i ajfon necu,pa se pitam koji da uzmem.Kakav je g5 jer sam bio jako zadovoljan sa g4 ?
Nexus A igra li ti Huawei možda?Vidim da imaju neke skroz brutalne modele poput P9 ili Mate. Isto tako HTC 10?
wolf Od ovog sta imamo u ponudi ja bi iša na P9 ili HTC 10( upravo su ga dobili u Tele2) pošto nemaš mogucnost nabavke izvana, inace je OP3 way to go.