Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Aha, nisam znal za to da je isto sad, onda super, a kaj se tice lightninga ne kuzim kaj vam smeta, oa najbolji kabel ikad, nemas doslovno kaj strgat u utoru od mobitela, najbolji nacin punjenja
Sve je na usbc iman punjace i kablove kraj kauca i sa obe strane kreveta za mene i zenu cak je i ipad kojeg iman usbc. Po nekin leakovima iphone 15 ce biti napokon usbc.
Aj da vas pitan par savjeta ja inace kupujem sve orginal jer san nekako zadovoljniji sa proizvodom pa da vidimo.
Punjac 45w da uzmem samsung ili ima neka jeftinija verzija da je dobra, isto tako kablovi usbc na usbc da idem na samsung ili zamjensko nesto jer do sad sve zamjenske sto san probao su koma. Onda bezicni punjac opet da idem na samsung ili ima kavlitetan da je druga marka.
I zadnje koju futrolu koristite ja san do sad samo samsungove uzimao i zadovoljan san na note10+ sam koristio rugged koja je top i ova sto imam od marvela isto samsung orginal mobitel mi pao sto puta nikad nista
E sad ovo orginal za s23ultra mi sve koma izgleda pa trazin nesto drugo od svega sto gledan nekako mi je dbrand najpoznatiji, imate kakav svajet za dobru futrolu
Miro, ne budi vlaj. Ako imaš para za S23 Ultru, onda imaš i za original punjač. Kupio BMW, nema za gorivo.
A na ankera san skroz zaboravio fala
Iman doma 5 punjaca od 25w orginal samsung gledan od 45w za kupiti jeli samsung najbolje rjesenje jednom san uzeo drugi punjac od druge marke i zajebao se, sto se tice kablova mali ih brzo razjebe san gledanjem tableta dok je u punjacu pa mi se nedaje 200kn za kabel a nek druge sto san probao jeftinije su zakurac. A imao sam jedan samsungov bezicni punjac i nisan bio bas zadovoljan zato me zanimaju druge opcije.
I ne budi ljubomoran sto san u tcoma
- Uređivano
Ja ću skoro pa sigurno uzeti OnePlus 11. Zaista fantastičan telefon, u skoro pola cijene Samsunga i Applea. Ok, ima par mana, poput nedostatka bežičnog punjenja i loše selfie kamere, ali sve ostalo je top. I odlična ponuda za preordere.
Jedino se ne mogu odlučiti između crnog i zelenog. Ja inače izbjegavam te dosadne boje i na mobitelima i na autima, ali ova crna ima baš fora efekt.
Ma nista od kupnje moba
Ja kad kupujem uvik kupim top tier mob ali ne kupujem cesto i jos nisan kupio mob odma kad izade nago kad bude neka dobra ponuda u tcom.
Recimo moj note 10+ san uzeo kad je bio 50% snizen i dobio san jos tablet uz njega a to je sve bilo nekih 5 miseci nakon sto je mob izasao.
Posao sam u tcom pogledao s23ultra i da je na akciji uzeo bi ga ovako ne jednostavno neman neki dojam kad ga gledan znan da je puno bolji od mog trenutnog ali za tu cijenu necu.
Iphone 14 pro max da uzmem odma iman dojam da san uzeo nesto drugo ali po svim leakovima i15 me vise zanima a do njega je jos samo pola godine i i14 nije na akciji.
Fold 4 me zanima jer je opet drugacije ali ona crta me opet ubila u pojam mozda se naviknes nakon nekog vrimena ali da mi smeta bogami smeta i mob ima losu kameru, i opet po leakovima fold 5 ce to dosta ispraviti a i on je za pola godine.
Tako da cekan sto ce biti sa fold 5 i i15 ako ne do onda ce biti akcija na s23ultra ako ni od toga nista ostajem na note 10+ dok ne crkne.
Misljenja san da ako moj radi a drugi kupujem po punoj cijeni onda ga mogu kupiti kad god ocu.
Miro Recimo moj note 10+
Neko ko je prešao sa S10 Plus (što je u isto kao i Note) na S22 Ultra, razlika je bogme ogromna.
Dodaj na to da S23Ultra trenutno ima posljednji Snapdragon 8 druge generacije sa pojačanim chipsetom ekskluzivno za taj Samsung uređaj, trenutno najjačim kamerama na tržištu i zvjerskim specifikacijama, mislim da bi to još veći skok bio nego li meni sa Exynos chipsetom koji sam dobio na S22 Ultra. A mobilni trenutno UBIJA, ne planiram barem 3 godine mijenjati ništa.
Ja bi na tvom mjestu bez trunke razmišljanja pazario S23 Ultra i bio miran dugi niz godina (Samsung nudi 5 godina aktivnih Updatea). Namirio bi se na kvalitetan uređaj.
Garrus_V S23+ košta 9000 kn. Ultra je 10400 kn. Apple još više.
Meni je ovo 6800, plus dobijem Bang & Olafsen zvučnik koji prodam za 2000kn, znači 4800kn.
I još dodatno, otkupe moj stari telefon OnePlus 8 za 1650kn. Ja sam za 3200kn miran iduče 3 godine barem. SW update je također 4+1 godinu. Za te pare su mu specke ubitačne. Čak je i MKBHD koji ih je zadnju godinu popljuvao reko da je OP 11 trenutno bolji od S23 (naravno, ne od ultre, ali za tu cijenu mora biti lošiji).
- Uređivano
.........
Ma ne kazem ja da ne vridi, nego mi na prvu nije ono ja ga moran imati isti tren.
Pratim ja te akcija i kazem ti kroz pola godine ide akcija plus poklon sad more biti sat, slusalice tablet ili jos jedan mob.
Nisan prisiljen da ga moran odmah kupiti zato san stavija na cekanje i pratim akciju.
Sto se tice akcije tcom stvarno ubije i tu nema falinga.
Mali krece na jesen u skolu pa san mu mislio dati svog a sebi uzeti tako da do onda planiram nesto uzeti
- Uređivano
Ne znam, meni je ova akcija na oficijelnoj stranici Samsunga, da kad prednaručiš recimo 8/128 verziju, dobiješ 12/256 verziju po istoj cijeni jako dobra.
Ako prednaručiš 12/256, po istoj cijeni dobiješ 12/512 verziju, što je po meni odličan deal.
Iskreno i ne očekujem da će konkurencija nešto više i bolje ponuditi u skorije vrijeme, a akcija će vjerovatno biti.
Tebi svaka čast na strpljenju, ja da imam raširene ruke glede kupovine novog mobilnog uređaja, ne bi čekao ni sekunde hah.