To što stave 100 mega pixela a kvaliteta slike žnj
Pretjerivanje, mobiteli od 2500 nadalje imaju jako dobre kamere.
Flagshipovi imaju vrhunske, to nije nikakva žgnj kvaliteta nego odlična.
S time da moja Xperia Z2 zna imat i bolje slike / snimke od Samsunga S6 il pokojeg Iphonea.
što stave 3+ gb rama a šteka sve itd
Pretjerivanje.
Mobiteli već od 2500-3000 kn su itekako brzi i stabilni, otvaranje aplikacija brzo (to što neki žele da se otvori u milisekundije razmaženost i preseravanje), štekanje jako rijetko.
Naravno, ne treba očekivati čuda nakon što se mob prenatrpa aplikacijama i hrpom slika / videa i selfija, ali, osim ako je nešto neispravno, neće baš štekati svako malo.
To što aplikacija svaki dan ima 3 updatea nakon koje ne radi 5 dana itd.
Pretjerivanje na max i jedna od stvari koje me najviše nerviraju kad ih drugi spominju.
I moj mob skine update - dva na dan za poneku aplikaciju, ali u čem je problem ovdje? Skine jako brzo, instalira i to je to, riješena stvar.
Nisam od 0-24 na mobu da bi mi to smetalo, updateove odradi, kao što sam već rekal, jako brzo i mislim da ću preživjet te dvije minute bez moba dok odradi što treba.
Većinu korisnika zanima brzi rad, jednostavnost
Mislim da većina korisnika dobi to i sa iOS mobom, kao i sa dobro odrađenim Android modelom.
A što se tiče jednostavnosti, ajmo vidjet tko će jednostavnije spojit mob na telku, ja sa Android mobom il ti sa iPhoneom ;)
Primjeti da, kao ni Buz, ne spominjem mobitele za 1500 kn, jer su oni ipak preslabi.
Služe svrsi, sasvim su dobri, ali kod njih ne treba očekivati čuda što se tiče rada.
S druge strane, tako jeftin iPhone nećeš nać, a za taj cijenovni rang di počnu Iphonovi (5C) nađeš jaaako dobar Android mob.
Idu mi na živce ta Android / iOS prepucavanja, većinom se po drugome pljuje bez nekog opravdanog razloga.