Jel zna neko dobre aplikacije za streamanje tv kanala, onako da se ima izbor svih ovih svjetskih kanala od Discoverya do FOXa? Engleski jezik
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Kad uđeš u postavke baterije, nudi li ti stavku "optimizacija aplikacija"? Ta postavka može smanjiti korištenje baterije od strane aplikacija ovisno o tome koliko se koriste (ili ručno podesiš). Tako je barem kod mene na 5.0.2 Androidu (Samsung A5).Pošto nemam aktiviraju 558GB podatkovnu opčiju za 50kn(dao bih 120kn najviše),da koristim Wi-Fi.
Koliko čitam, istu stvar može obaviti i 3rd party aplikacija Greenify, samo treba rootati mob. Na stranu to, eventualno možeš postaviti još produžiti vremena sinkronizacije za neke aplikacije (e-mail), isključiti obavijesti i u Google storeu namjestiti na ručno ažuriranje. Mislim, ako je namješteno ažuriranje samo na wifiju, onda je to više popratna gnjavaža.
Možda Android N to sredi kad izađe.Možda.
Prilično sam siguran da je LG G4 dovoljno snažan za Android N,
no možda griješim.
Uzeo HTC 10 i telefon je uzasno spor kod surfanja i pregleda fotografija posebno, ima li tome pomoci? Spor je i kada je spojen na router tako da ovo stvarno nije normalno.
https://www.technotification.com/2016/07/nokia-set-to-make-a-comeback.html
Nakon nekoliko godina na iphone-u presao sam na Nexus 5x. Mnogi su ga nahvalili a ja nisam toliko upucen u mobitele pa sam ih poslusao, nadam se da ce biti ok mob. Jel neko imao ili jos ima ovaj mob?
Uzeo HTC 10 i telefon je uzasno spor kod surfanja i pregleda fotografija posebno, ima li tome pomoci? Spor je i kada je spojen na router tako da ovo stvarno nije normalno.Definitivno nešto nije u redu jer ga men prijatelj ima i mobitel doslovno leti po izborinicima jer ima basic Android.
Ako je samo na netu tako onda je vjerojatno do neta tj brzine konekcije.
Inače pitanje za bolje upućene, ima li kod nas di uzet OnePlus 3 na rate ili ću morat naručivat sa službenog sitea.
https://www.youtube.com/watch?v=K1ucxoKyiZI
madSuperCrash
Je li tebi dolazio skoro kakav Update za J5?
Ja se danas obradovao vidim piše skidanje 400 mb podataka kako bi se odradio sistem update na noviju verziju.
Reko evo ga 6.0 Marsh.
I instalira, skide i sve, opet 5.1.1. verzija ostala, samo promijenilo izgled galerije, Memoa i par aplikacija.
Živo sranje.
Pa sad ne znam, da li je neka patch verzija, ili je uistinu i bio novi sistem, ali je pogresno instalirano.
Meni je bio sličan takav update za verziju 5.0.2 na A5 (navodno je poboljšao vijek trajanja baterije i izdane su sigurnosne zakrpe. To sma skinuo negdje u vrijeme kad sam i nabavio mob, koji je već dolazio s instaliranim Lollipopom). I evo, prije par dana je stigao i update za 6.0.1 (tomato/VIP operater). Mislim da neću raditi taj update jer s obzirom da je ovo zadnji planirani update za ovaj mob, bojim se da će se ponoviti slučaj Jelly Bean updatea za moj prethodni mob S2, koji mi je upropastio vijek trajanja baterije. Lako moguće da se stvar ponovi.
Kako čitam na netu, hrpa ljudi se žalila na MM, kako je Doze dobar za mirovanje, ali da mobiteli više troše i više se zagrijavaju tijekom samog rada. Ono, zajebi takav update. Realno mi ne treba MM baš zbog ničega zasad. Radim update bitnih aplikacija i to je to.
Nakon nekoliko godina na iphone-u presao sam na Nexus 5x. Mnogi su ga nahvalili a ja nisam toliko upucen u mobitele pa sam ih poslusao, nadam se da ce biti ok mob. Jel neko imao ili jos ima ovaj mob?Naj frend ima taj mobitel i zadovoljan je. Ne šteka mu, radi glatko, brzo i tjt.
Android ko android je drek sa svakodnevnim updateima i tako ali je mobitel dobar.
Ali qurac naspram iPhona
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
iPhone ne moze ni prismrditi top android modelima poput galaxy 7 i novoga LG to je cinjenica. Moze se navesti od susa 15ak razloga zasto je tako. Pricas gluposti. A i taj nexus uopce nije los, ali eto za qrac je naspram iPhone ..
Na svu žalost Android nikad neće bit iOS, pored svih tih puno boljih hardverskih specova iOS je nekoliko milja isprid Androida u svakom pogledu tako da je iPhone i dalje najbolji mob na tržištu ako tražiš glatkoću i brzinu sustava i kvalitetni update softvera. Ako tražiš kameru kupi Nikonov digitalac...
Bolja baterija, otporan na vodu i prasinu, micro sd, wireless charging, bolji ekran, mogucnost rootanja, bolji dizajn itd itd. Da, stvarno je bolji iPhone. Imao i android i iPhone. Budalasate sve u 16...
Bolja baterija - istina
Otporan na vodu i prašinu - kako koji, svaki je otporan na vodu dok ne upadne u nju
bolji ekran - jedino veći ekran
mogućnost rootanja - mogućnost jaibreakea
bolji dizajn - iPhone i je najprodavaniji mobitel na svitu zbog svog dizajna
sereš dal ga sereš, al opet Android neće nikad bit iOS.
Najgore od svega je šta Apple ima na raspolaganju istu tehnologiju ko svaki samsung, da njima triba utrpat 20 mpx kameru i bolju bateriju napravili bi to, al očito ne triba kad je prodaja i dalje više nego dobra (u padu al opet više nego dobra) al Samsung nikad na raspolaganju neće imat iOS.
Imo android izmedju jabucica-nikad vise android,taman da dobim top model za kunu
Samo jabuka
Svaki mobitel nudi nešto što drugi nema i onda po tim razlikama svatko bira koji je njemu bolji. Nema univerzalnog odgovora.
Po čemu je Android bolji. Nažalost ja ga imam, ali čim krenem raditi samo iPhone. To što stave 100 mega pixela a kvaliteta slike žnj, što stave 3+ gb rama a šteka sve itd. To što aplikacija svaki dan ima 3 updatea nakon koje ne radi 5 dana itd.
Većinu korisnika zanima brzi rad, jednostavnost sa što manje update-a a ne rootanje i slično. Većina ljudi ni ne zna to.
Nexus je dobar mobitel, ali prije njega je frend imao iPhone 5s (pijan izgubio) i to se ne može mjeriti. iPhone ga jede.
Jebote stari mi ima iPad 1 sa 512 rama. Nađi mi android sa 512 rama koji danas radi brzo. Nije mobitel ali je poanta da iOS ne pati od 1001 problema.
Apple ljudi hejtaju zbog cijene i jer je to nedostupno za podosta ljudi.
Android je jeftinija/lošija altrenativa i tjt.
Možda već idući dogodine kada mijenjam mobitel kupim (rabljeni) iPhone da se riješim androida za vijeke vjekova. Pazi ti novost na androidu - prebacivanje na SD. Imali pa maknuli. Pa uvode kao revoluciju...
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Sve je to lijepo šta si napisao, ali nisi mjerodavan. Ti imaš iskustva s jeftinim, u najboljem slučaju mid-end Android telefonima od 250€ i uspoređuješ ih sa iPhoneovima od 1000€. Znači ti ovdje uspoređuješ kruške i traktore. Kad budeš imao Android flagship onda možeš uspoređivati. A i te prednosti koje ti smatraš da recimo iPhone 6s ima naspram mojeg Nexusa 6P ne vrijede 2500 kuna koliko je iPhone skuplji. Ajmo reć da je iPhone 6S bolji od Nexusa 6P, bome nije ni brži ni bolji 2500 kuna. To ti je bačen novac jer si si ti nekaj utuvio u glavu. Al dobro, tko ima neka kupi šta hoće.
To što stave 100 mega pixela a kvaliteta slike žnjPretjerivanje, mobiteli od 2500 nadalje imaju jako dobre kamere.
Flagshipovi imaju vrhunske, to nije nikakva žgnj kvaliteta nego odlična.
S time da moja Xperia Z2 zna imat i bolje slike / snimke od Samsunga S6 il pokojeg Iphonea.
što stave 3+ gb rama a šteka sve itdPretjerivanje.
Mobiteli već od 2500-3000 kn su itekako brzi i stabilni, otvaranje aplikacija brzo (to što neki žele da se otvori u milisekundije razmaženost i preseravanje), štekanje jako rijetko.
Naravno, ne treba očekivati čuda nakon što se mob prenatrpa aplikacijama i hrpom slika / videa i selfija, ali, osim ako je nešto neispravno, neće baš štekati svako malo.
To što aplikacija svaki dan ima 3 updatea nakon koje ne radi 5 dana itd.Pretjerivanje na max i jedna od stvari koje me najviše nerviraju kad ih drugi spominju.
I moj mob skine update - dva na dan za poneku aplikaciju, ali u čem je problem ovdje? Skine jako brzo, instalira i to je to, riješena stvar.
Nisam od 0-24 na mobu da bi mi to smetalo, updateove odradi, kao što sam već rekal, jako brzo i mislim da ću preživjet te dvije minute bez moba dok odradi što treba.
Većinu korisnika zanima brzi rad, jednostavnostMislim da većina korisnika dobi to i sa iOS mobom, kao i sa dobro odrađenim Android modelom.
A što se tiče jednostavnosti, ajmo vidjet tko će jednostavnije spojit mob na telku, ja sa Android mobom il ti sa iPhoneom ;)
Primjeti da, kao ni Buz, ne spominjem mobitele za 1500 kn, jer su oni ipak preslabi.
Služe svrsi, sasvim su dobri, ali kod njih ne treba očekivati čuda što se tiče rada.
S druge strane, tako jeftin iPhone nećeš nać, a za taj cijenovni rang di počnu Iphonovi (5C) nađeš jaaako dobar Android mob.
Idu mi na živce ta Android / iOS prepucavanja, većinom se po drugome pljuje bez nekog opravdanog razloga.
To se samo prepucavaju ovi sto kupe jednom u 5 godina Novi ajfon pa se prave pametni Kako imaju top mobitel sa top cijenom koji po svemu mogucem bolji od androidovig flagshipa sto zapravo nije. A ja koji Sam imao 2 iPhone I 4 androida u 2 ipo godine serendam. na netu ima milijun usporedbi pa nek zatucana masa procita i koje su to prednosti androidovih flagshipa. Osobno Sam i Sam ponovo planirao uzeti iPhone 7 kad izadje, ali kad procitam ove debilane nepotkrijepljene nicim i ovog sa ZTE mobitelom Kako ga usporedjuje sa iPhone cisto mi se Riga... Neka kupuje tko sta zeli za svoje novce, ali brate imate Internet pa se informirajte malo. Al Sta njih briga. Kupi I'm Tata na ugovor jabuku pa masu ko budale sa njima po narodnjackim klubovima i naslikavaju se u lacoste majici sa koridora i misle da su face...