chono ma poanta je Diablooooooo, ne mobitel. Skup je ko noć.

Ali je fora.

Pola iznosa ide Blizzardu za licencu.🤣

Tzereen
    10 soma kuna za telefon sa kojim igraš diablo immortal.
    to je kao da imaš penis od 24 cm, a živiš u celibatu.

11 dana kasnije

Super su nove opcije always on displaya na OnePlusu na Androidu 13 i ja sam zrela osoba za svoje godine.

2 mjeseci kasnije

Udem u tcom uzmem s23 ultra ocu necu ocu necu pa nisam.

Jos 5 dana je akcija 512 za cijenu 256gb

Mislin da cu vjerovatno uzeti.

Note 10+ me i dalje slusa odlicno ali vuce me na promjenu

Miro ak te veseli, brate, uzmi. Samo nemoj klasičnog crnog. Unesi boje u život!!

Miro odi na pravi mobitel, jebes inferiorne hrvatske Samsunge

Tzereen

A samo crnog su imali a mene zeleni zanimao🤣🤣🤣 mada ce ici u kutiju pa kurac vidin koje je boje.

renda

Iphone nije dostupan nego naruđba pa cekanje par miseci

S23ultra 512gb 80 eura misecno

Iphone 14 pro max 256gb 93 eura misecno

Za iphone neman ni punjac ni sat tako da je i to jos jedan dodatni izdatak

Miro ma nisam mislil na iphone nego na samsunge koji su inferiorniji u europi sa losijim chipsetom, to, nemam ja nist protiv S serije, dobri su to mobiteli, a da je Iphone najbolji je 😃

renda

Vise ne imaju isti procesor svugdi zato me i zanima kupnja.

Po ocjenama i svemu sto san pogleda iphone 14 nije bas toliko bolji sad.

Jos jedna stvar kod iphonea je jebeni usbc ej u danasnje vrime

Aha, nisam znal za to da je isto sad, onda super, a kaj se tice lightninga ne kuzim kaj vam smeta, oa najbolji kabel ikad, nemas doslovno kaj strgat u utoru od mobitela, najbolji nacin punjenja

renda

Sve je na usbc iman punjace i kablove kraj kauca i sa obe strane kreveta za mene i zenu cak je i ipad kojeg iman usbc. Po nekin leakovima iphone 15 ce biti napokon usbc.

Aj da vas pitan par savjeta ja inace kupujem sve orginal jer san nekako zadovoljniji sa proizvodom pa da vidimo.

Punjac 45w da uzmem samsung ili ima neka jeftinija verzija da je dobra, isto tako kablovi usbc na usbc da idem na samsung ili zamjensko nesto jer do sad sve zamjenske sto san probao su koma. Onda bezicni punjac opet da idem na samsung ili ima kavlitetan da je druga marka.

I zadnje koju futrolu koristite ja san do sad samo samsungove uzimao i zadovoljan san na note10+ sam koristio rugged koja je top i ova sto imam od marvela isto samsung orginal mobitel mi pao sto puta nikad nista

E sad ovo orginal za s23ultra mi sve koma izgleda pa trazin nesto drugo od svega sto gledan nekako mi je dbrand najpoznatiji, imate kakav svajet za dobru futrolu

Miro Odi u Instar ili gdje god i uzmi si Anker punjač i kabel. Anker kao firma je pun k na tržištu i iako nije “original” ja bih rekao da je daleko bolji proizvod em zbog cijene em zbog karakteristika.

Miro, ne budi vlaj. Ako imaš para za S23 Ultru, onda imaš i za original punjač. Kupio BMW, nema za gorivo. 😘

prayer

A na ankera san skroz zaboravio fala

Flipper

Iman doma 5 punjaca od 25w orginal samsung gledan od 45w za kupiti jeli samsung najbolje rjesenje jednom san uzeo drugi punjac od druge marke i zajebao se, sto se tice kablova mali ih brzo razjebe san gledanjem tableta dok je u punjacu pa mi se nedaje 200kn za kabel a nek druge sto san probao jeftinije su zakurac. A imao sam jedan samsungov bezicni punjac i nisan bio bas zadovoljan zato me zanimaju druge opcije.

I ne budi ljubomoran sto san u tcoma