Raziel
Sve super napisano ali jebemu mater ovo je gutka ili grlica a ne golub
Na laži napacen narod

mjesec kasnije
mjesec kasnije

oxi Ja mijenjam svake 4 god.

Eto imam još uvijek Zamzung Galaxy S10 kupljen 2019.god. i odlično me služi.Nema potrebe za novim mobitelom.Ažuriranja za sistem i dalje stižu.Baterija je neznatno izgubila snagu.Nema zastajkivanja i nikakvih problema.Tako da nema smisla za kupnjom novog mobitela.

oxi mijenjam mobitel svake 2 godine kako mi istekne ugovor, a stari onda dam mami ili tati, oni su prezadovoljni 🙂

master_x

Jedini razlog zbog kojeg mi je godilo što sam sa S10 prešao na S22 Ultra je bila već istrošena jako mala baterija. Znao sam po dva puta dnevno puniti, svučem 100 posto začas.

A telefon i poslije 3 godine se drži fenomenalno, od kvalitete ekrana, kamera do brzine. Perjanica Samsunga, S10 serija im je najkompletniji uređaj u posljednjih nekoliko godina.

master_x i ja, kupila sam ga kad je tek izašao, i evo tri godine, punim ga jednom dnevno, sve radi da kucnem u drvo. Nek mi bude ovakav još godinu i pol, ja prezadovoljna😄

Matador A tako kažu, isto i pražnjenje ispod dvadesetak posto, a najgore je dubinsko pražnjenje, pogotovo ako ostaviš bateriju na nuli par dana.

Kad smo već na mobitelima, evo uzeo sam prošli tjedan Samsung A53. Galaxy S7 je izdržao pet i pol godina, no osjeti se da polako odlazi pa sam odlučio djelovati na vrijeme.

Fico Dobar izbor…mislim da je A52 bio najprodavaniji uređaj u europi prije a53…

Definitivno best buy su a50 modeli.

doctorfreak Sa Samsungom imam skoro pa sve pozitivna iskustva. S3 bio prije S7 i na njemu sam samo promijenio bateriju nakon par godina i to je to. Iskreno, planirao sam na iPhone, no pod uvjetom da S7 izdrži još godinu-godinu i pol, no kako nije, onda sam gledao nekakve mid-range opcije i ova serija mi je baš upala u oko. Jako sam zadovoljan i moram priznati da je 120Hz OLED ekran napravio osjetnu razliku. Sada su me stisle obveze do kraja mjeseca, no onda ću se malo pogirati i s fotićem i night modeom. Baš me zanima kak će izgledati.

Jedini veći minus ide općenito na račun Samsunga, a to je odvojeni punjač.

Fico

Otiđi na Galaxy Store i skini Expert RAW aplikaciju ako se planiraš igrati sa kamerama.

Brutalno korisna aplikacija koja pravi razliku u fotografijama.

@Heat

Znam da opcija držanja baterije između 20-85% je najbolja po život baterije, ali generalno base S10 je poznat po jakom kratkom trajanju baterije uz tadašnji model Exynos chipa koji zna pojesti bateriju bez ikakvog razloga. Dodaj na to i WQHD rezoluciju, 3300 mAh je jednostavno malo.

Fico Je to s punjačem je strašno..ali eto ušparali su na težini kutija i samim gabaritima…pa im je dostava jeftinija. Uz to imaju dodatni zaradu na punjačima tko kupuje odvojeno…a mora bit isti brand 😃

Kaj se kamere tiče nemoj očekivat čuda…isto kao ni sa kvalitetom izrade…ipak je sve plastika…tu je i glavna razlika naprama S i NOTE linije.

Čak su i digli cijene uređajima ( kao i drugi ) ali to im toliko ne zamjeram koliko eliminaciju 3.5mm utora na A73 modelu koji mi je općenito bio zanimljiv zbog večeg zaslona.

A jeste svi zapeli za Samsunga ko da je ne znam kaj. Da, ok, nije govno od mobitela. Čisto korektan. Pogotovo ako ko Fićo imate preduvjet da ne želite kineza.

Ali da je najbolji, ili best buy, nije.

Tzereen

Da Samsung čisto korektan, S serija i Note od sada Ultra serija su vrhunski uređaji!

Tzereen Ali da je najbolji, ili best buy, nije.

Da je najbolji, jeste, da je best buy (omjer cijene i kvalitete osim S serije), nije.

Tzereen A po čemu si ti relevantan da možeš govoriti ovakve stvari?

Čisto pitam jer si potpuno u krivu, to može biti tvoje subjektivno mišljenje, jer objektivno a realno sigurno nije.

Moj se post odnosio na A seriju mobitela. Definitivno nije ni najbolja u klasi, ni best buy. Već upravo ono što sam rekao - korektan telefon. Razumijem zašto je @Fico uzeo, ko što sam rekao. Ima odbojnost prema Kinezima iz nekih principa.

Rijetko kad ću reć da je nešto u globalu loše ili dobro, jer ovisi od modela do modela. Jedino za Apple koji i dalje nikako ne podnosim, ali ne zbog prave kvalitete njihovih proizvoda, već zbog svega što Apple je već 10-ak godina.