Mislim DA je vrijeme za novi mob. Imao RN4X, sada imam RN5pro, jos je dobar ali baterija zeza i kamera je osla malo. Ovaj bi dao nekome, a sebi kupio nesta drugo do 2000kn, eventualno malo.preko budgeta,ali nista puno.

Volio bih ostati u Redmi Note seriji,ako jos valjs ili neki drugi Xiaomi ili bilo koji. Neke preferencije imam poput led notifikacija,dobar multitasking, ne igram igre,ako igram nista zahtjevno. Vise gledanje i surfanje. Procesor nezz valjda je i Snapdragon dalje bog i batina ili se Mediatek poboljsao? Daj te par prijedloga,pa cemo viditi 😊

Za taj cjenovni rang, to je oko 300 eura pretpostavljam (slab sam sa kunama) Google Pixel 4a ili One Plus Nord.

Ako si baš ljubitelj Xiaomia, Mi 9T Pro je odličan mobilni, nudi top specifikacije, a nije skup.

Bitno da je neki kineski i to je to. Make China even more great.

Svi gore navedeni mobiteli su preko cijene, jedino bi za RN10Pro dao vise. Za oko mi je zapeo i Poco X3 Pro. Bitno mi je sto bolja baterija, a led lampica, utor za slusalice mogu nekako progutati. Isto tako, koji mob do 2000kn ima najbolju stražnju kameru?

redhill mi 10 lite ti ima sve osim led lampice. Ako nađeš mi 9t varijantu preporučam. Imas sve sta ti treba

18 dana kasnije

pravednik ja kupio danas poco x3 nfc 128 gb za 1000 kn. Nikad korišten. Stojao u vitrini kao primjerak. Mislim da je rekao da je iz sancta domenice poslan. Ugl. Strava mob. Uletio mi je samo tako. Preksinoc mi rikno mob moj voljeni, 30 sekundi je vibrirao sam od sebe dok nije dozivio poslijednji digitalni orgazam. Izgleda matična. Zao mi je slika sa sinom koje nisam uploadao :-(

fensisuperstar Zao mi je slika sa sinom koje nisam uploadao :-(

Što ti ne radi automatski upload na Google Photos (ili već neki cloud) kad si na wifi?

Zero zadnji batch slika i videa nisam uspio nazalost. Pun mi je bio račun i htio sam na slobodan dan ispraznit photos na pc pa onda pustit upload ali jbga.

@maverick xiaomi ima psa maskotu kojeg jos nisu pojeli. Njima mozes vjerovati

fensisuperstar ti se kao neki selebriti naslikavas 😂

xiaomi

uzeo sam majci neki saomi i zasad je vrlo zadovoljna.

fensisuperstar Njima mozes vjerovati

Vjerujem kinezima vise nego crkvi, svabama i amerima zajedno, a i ako me naguze, manje ce boliti.

Ekipo, trebam vaše znanje....

Malo se interesiram za novi mob. Imao sam Huawei P10 Lite zadnjih 3,5 god., no polako mu dolazi vrijeme za nasljednika.
          S obzirom da nemaju više podršku za Google, okrećem se novom brandu. Samsung ću namjerno zaobići, ništa osobno, već tek toliko...hehehe

Išao bi vrlo vjerojatno na Xiaomi....

Cjenovni rang još nisam odredio, prvotno sam mislio nekih 2000-2500kn max.

Sada je npr došla linija Mi 11 koja ima verziju 4G i 5G.
          I to me najviše muči....

Što to točno znači za nas, obične smrtnike? Da li je potrebno sada uzimati mobitele koji podržavaju 5G?

Sada ja uspoređujem otprilike Mi11 Lite, Poco X3 Pro i Mi10T .....

I ne znam kako ih rangirati....

Eto, ako imate kakvu informaciju o ovoj problematici, molim vas da me školujete.

Hvala unaprijed!!!

Torla 5G ti ne treba. Ova sva 3 su odlični mobiteli, uzmi što ti najviše paše izgledom, dijagonalom i baterijom. Što sam stariji to mi je jasnije da ne treba komplicirat kod odabira mobova.

Ja bi jedino izbjegavao IPS ekran na mobitelu. Ali Redmi, Realme, Poco, Xiaomi i Oneplus su neki best buy, ovisno o modelu i cjenovnom rangu.

Malo sam gledao i OnePlus Nord...

Vidim da je i on u best buy kombinaciji...

Jedino ne znam.....

ma Nord, (jel taj isti kao Nord CE? ) pa Nord 2....

Ne znam kakva je razlika među njima... vidim da je neka mala... Gorrila Glass i takve stvari....

Znači koliko sam uspio proučiti ima Xiaomi Lite 11, ima i Xiaomi Poco X3, i ima OnePlus Nord.... mislim da su ta tri u istom cjenovnom rangu (i mom naravno), pa sada ne znam kako da odlučim, jer niti jednog proizvođača nisam nikada imao....

Torla
              Ja bi eliminirao OnePlus iz jednadžbe. Xiaomi Lite 11 ima dosta manju bateriju od Poco X3 (isti čip). Da moram birati, izabrao bi X3 s 8gb RAM-a.

E sad, Lite 11 ima AMOLED ekran, a X3 IPS. Svejedno bi birao mob s istom kamerom, istim čipom, ali baterijom od 5200 mah, dok 11 Lite ima tek 4200 mah bateriju.

Edit: Možda bi čak otpisao i sve ove gore nabrojane i tražio godinu dvije star flagship. Dobit ćeš značajno bolji uređaj od nabrojanih.

Nexus Ja bi eliminirao OnePlus iz jednadžbe. Xiaomi Lite 11 ima dosta manju bateriju od Poco X3 (isti čip). Da moram birati, izabrao bi X3 s 8gb RAM-a.

Ok, cijenim odgovor tj. mišljenje....

Na temelju čega si tog stava?

Imao si neki mob od te dvije firme? Gledao si neke usporedbe? Probao si ih? Ili?