Imao sam sve 3 platforme, doduše WIN sam imao 1 dan i vratio nazad. Zamijenio sam ga za HTC Desire HD jer čim sam vidio one tilese i cjelokupan dizajn nije mi se svidjelo. Nakon toga je i moj tata koji se baš ne razumije u tehnologiju napravio istu stvar (jer smo dobili 2 ista mobitela, neka HTC s WIN-om, ne sjećam se više ni koji su modeli). Čim je i on to napravio znao sam koliko je sati. I sad kad gledam te mobitele s tim OS-om jednostavno mi se ne dopadaju uopće. Vjerujem da platforma ima svojih prednosti, ali draže su mi mane Androida od prednosti WIN-a. iOS sam imao u više navrata, ali da se zadržimo na mobitelima, imao sam iPhone 3G i 5S. iPhone je super, ali meni se ne sviđa što je statusni simbol kakav je i to me užasno odbija od iPhoneova. Doduše moj dobar dojam je zato što sam svaki odmah jailbreakao pa sam sam sebi naštimao mobitel kakav želim. Da nema te mogućnosti, mislim da bi dojmovi bili puno lošiji. Da ne pričam o tome kolko je toga preuzeto od Androida i da se na Androidu godinama recimo moglo upaliti WiFi odmah s "desktopa", a u iOS-u si morao uči u proklete postavke, a toliko su propagirali tu jednostavnost korištenja. Ali moram se složiti s kritikama za Androida. Kod Androida živcira činjenica da unatoč tome što uvijek kupim neki flagship, 2 godine je max trajanje. Primjerice ovaj One (M8) što trenutno imam, svakih par dana se tipkovnica ne želi podić kad kliknem u neki prozorčić za pisanje i onda moram restartati mobitel. Takvi skupocjeni mobiteli bi morali imati veću trajnost. Ni ne čudi da onda kad uzmeš neki low budget ili čak i mid range model da za par mjeseci već nema dovoljno memorije, mičeš aplikacije i slično. Meni tada to postaje neupotrebljivo.