https://www.youtube.com/watch?t=1&v=ELD_6aeHGKQ

ne znam jel mi dobar ili meh
trebao bi ga malo vidjet na djelu, narocito ovo sa dva ekrana, a i opcenito kvalitetu izrade i sve

Baca mi grešku ali pretpostavljam da misliš na novi LG V10. Totalno promašeno,dual display na Note Edgu je bio koliko-toliko korisniji pa vodimo kako je to uspjelo. Da i ne govorim kako je vrli dizajner odlučio taj display staviti na vrh 5.7'' ekrana,tako da ti što teže bude koristiti nešto što je namijenjeno zapravo da olakša i ubrza upotrebu određenih stvari na mobitelu.

Jel zna netko najbolje i/ili najjeftinije mjesto u Europi šta prodaje nove mobitele i šalje u Hrvatsku?

• [deleted]

https://www.youtube.com/watch?v=MvyMnFFifQY

Jel zna netko najbolje i/ili najjeftinije mjesto u Europi šta prodaje nove mobitele i šalje u Hrvatsku?
mobileshop.eu ili extremedigital,neki od europskih amazona...neznam još koji su. To su ti opcije ako tražiš nekaj kaj nema kod nas,ako već misliš da ćeš proći puno jeftinije onda ti je bolje pogledati kaj se nudi kod dilera na njuškalu.

mobileshop.eu ili extremedigital,neki od europskih amazona...neznam još koji su. To su ti opcije ako tražiš nekaj kaj nema kod nas,ako već misliš da ćeš proći puno jeftinije onda ti je bolje pogledati kaj se nudi kod dilera na njuškalu.
Ma kakvi, bolje kupit novo nego s njuškala. Hvala!  :

Zato ti i kazem da pogledas kod prodavaca na njuskalu koji dilaju s novim mobitelima. Vrlo vjerovatno da ces tamo naci najjeftinije cijene.

Ima li itko iskustva s kupovinom mobitela preko WowShopa?

• [deleted]

Znači MOLIM pomoć

A)Kako prebaciti razgovor s wa na komp ili bilo gdje drugdje.
B)Dali postoji način za reset HTC 816 ako ne znam pin za reset(tvorničke postavke)

Hvala unaprijed
Dajte ljudi pomozite mob mi se urušava 
Preko 30000 pm i 1300+- medijskih datoteka a ne smije se izgubiti NIŠTA
Plaćam ćevose i pivkana  8)

Z5 Compact od jučer u dućanu :)

Uh 

Kako prebaciti razgovor s wa na komp ili bilo gdje drugdje.Nemam Android mobitel,ali jesi probao ovo:Go to WhatsApp > Menu Button > Settings > Chats and calls > Back up chats or Chat backup.Koliko sam skužio prebacuje cijeli backup na SD karticu ili internu memoriju.

• [deleted]

Kako prebaciti razgovor s wa na komp ili bilo gdje drugdje.Nemam Android mobitel,ali jesi probao ovo:Go to WhatsApp > Menu Button > Settings > Chats and calls > Back up chats or Chat backup.Koliko sam skužio prebacuje cijeli backup na SD karticu ili internu memoriju.Vidiš vidiš idem probati.TNX frend  :

Znas mozda hoce se Z3C snizavati cijena ili ostaje ovakva do daljnjega?

Tuhy Kad dođe Z5 Premium onda se čujemo.  :

U iščekivanju Marshmallow-a. Prošao sam kroz jedan opsežniji review i stock je navodno dobar koliko sam ja skužio i ove nove stvari su fora.

Znas mozda hoce se Z3C snizavati cijena ili ostaje ovakva do daljnjega?
Kolko sam čital, Sony je i prije samog izlaska smanjil cijene koje je prvotno stavil.
Dal bude sniženja kod nas, to ne znam.

Ak bude, javim odmah ;)

Tuhy Kad dođe Z5 Premium onda se čujemo.  :
11 mjesec ;)

Nedo bog da kupiš negdje drugdje osim kod mene  8)

Znam da je u 11. Možeš pretpostavit kolko će koštat? Da znam kad da počnem prodavat svoje tijelo, malo bum knap s lovom.

Moja procjena je negdje 7 soma.

Ma tu lovu nikad neće od mene vidjet, to je ipak pretjerano. Ali s obzirom na 4K ekran, nije i nemoguće, vidjet ćemo. Ako bude takva cijena, tražim alternativu.