someone
Pa ja (a i Buz) smo govorili koliko su to dobri telefoni, ponajviše s te software strane.
Ja sam na OnePlus 7 Pro trenutno i zadovoljan sam. Imam neke svoje zamjerke, ali ok. Model je godinu ipo dana star pa se neću toliko žaliti. Vjerojatno ću čekati OP9 da upgrejdam.
Što se tiče OP8 kojeg Sancta ima na akciji, ne znam. Dobar je telefon, ali pitanje je što tražiš od njega.
OP8 je izdan pokraj OP8 Pro (njihov najbolji model) samo kako bi Pro model izgledao kao bolji deal (kao i što je), pa je ovaj ispao ni tam' ni vam' kako se kaže.
Nema isti set kamera kao OP8 Pro, ima 90hz OLED s manjim rasponom dok Pro ima 120hz, nema wireless punjenje itd. Naravno ima isti SoC unutra kao i što će imati vjerojatno istu softversku podršku.
8T je bolji deal od 8, a naravno 8 Pro je najbolji od njih. Doduše jedino Nord (koji je 'budget opcija) i 8T imaju ravan ekran dok 7 Pro, 8 i 8 Pro imaju zakrivljeni što je atraktivnije, ali je i minus. Pogotovo na većem ekranu i teže je hendlati to.
Moja trenutna najveća zamjerka na mojem 7 Pro je to što mi je malo prevelik. 6.67" mi je malo too much ipak, iako mob ima odlične tanke bezele (skoro 90% prednjice je ekran, što je fantastično), ali mi je prevelik. Volio bi da ima još bolju bateriju, malo veću i bolje kamere. Ima tu još neki sitnica, ali uglavnom pronaći ćeš ih na svakom mobitelu.