sviđa mi se sve više WP. Stari ga ima. Jedino taj njegov model ima loš ekran u pm :(
Problem je što je prosječnom korisniku stalo do nekih stvari koji proizvođači (nesvjesno) ignoriraju.
Prosječi korisnik ima 10-15 aplikacija i želi da to radi glatko 2 godine i da kupi mobitel.
Što radi prosječni korisnik? Ima fb, twiter, instagram, rezultate, par igara, i neke mini fotošop aplikacije za uređivanja fotki. Ode ana internet i tj.
Fučka se njemu što je ispod maske i jel ima 3,5 ili 500 gb rama.
On želi da mobitel radi glatko, s malo update-a itd
Normalno da je prosječni korisnik ljut ko pas kada mu update-i požderu memoriju, onda svaki dan update nekih žnj aplikacija. Pa i mene to nervira. A da ne govorim kako ne možeš maknuti pola aplikacija (google+, filmovi, glazba i slično) i to još ždere memoriju i radi cijelo vrijeme u pozadini
Možda sada se i veliki trgnu i ugledaju na nove proizvođače koji izbace manje modela.
Briljantan je (ok, prije toga sam dugo bio na trojci, pa mi je bio veliki skok). iOS je meni miljama ispred Androida, stvarno nemam zamjerke na Appleov OS, ne smeta sto je zatvoreniji.
i meni je frend skočio sa 3 na 5s.
I to "zatvoreniji" - prosječnog korisnika boli qurac za to. Što neku klinku koja se slika ispred ogledala briga za zatvorenost uređaja