Pa svaki takav ce ti prvo dati da upalis mobitel i pregledas sve. Ja sam u nekoliko navrata tako kupovao i nije bilo problema do sad. Sto se tice garancije, dobio bi pisanu ali uredjaji se nisu kvarili, tako da se nisam imao prilike uvjeriti iz prve ruke koliko je to pouzdano...Da ja znam da je to garancija koje fakat vrijedi i račun od registrirane firme koja je u registru zeo bih. Ali mi smrdi kada lik za toliko prodaje s tobože valjanom garancijom i računom.Na kraju ću čekati da padne cijena za z3 još maloNije zezancija, moze se naci na njuskalu Z3 compact za 2.5 tisuca kn non stop, ja se jos uvijek premisljam uzimati preko njuskala ili dati 500kn vise i uzeti u ducanu.
http://www.njuskalo.hr/sony-z3-compact/sony-xperia-z3-compact-d5803-racun-garancija-24-mj-sve-mr-oglas-15398412
ovo neka zezancija ili?
Ja ne dam unaprijed novac bez da vidim što kupujem
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Za mene je jedina relevantna garancija na onu na koju se ja mogu pozvati u servisu. Dakle ovjrena sa štambiljom i računom :)
Sve tipa " imam ja tamo frenda i to otpada!
Mislim odakle njima ti mobiteli? Imaju obrt pa rade od doma pa nemaju troškove ili kaj...
Pa nitko te ne nagovara. Ja samo prenosim svoje iskustvo, a tebi ako zelis skroz cisti racun je najbolje preskocit cjelu ovu Njuskalo pricu.
Kad sam zadnji put tako kupovao, dosao sam liku direktno u trgovinu blizu Kvatrica, dobio racun i tu custom pisanu garanciju koja je glasila na njegov servis koji je iza trgovine. Sad gdje se muljalo, to ne znam. Vjerojatno je mob bio uvezen iz neke druge zemlje, a PDV nije placen...
pa ja se ne ljutim. Mislim ima nekih na njuskalu sa svojom firmom :) Pa sam mislio da tako i ovi imaju doma firmu, nema zaposlenih, manje marže itd...
Radije bih pričekao onda malo, pa preko žnjore -20 % za keš... S ofišl računom itd
Koliko otprilike padaju cijene i za koje razdoblje. Koliko bi moago u nekoj bližem vremenu npr pasti Z3 :)
U blizem vremenu sigurno nece pasti u tvoj budzet.
a valjda bude kroz 2-3 mjeseca palo barem malo, pa bum onda za keš preko lika i biti će u budžetu
Sjebo sam se sa smrdljivim S3 NEO i ne želim to ponoviti
Možda jesam težak, ali pošto ću dati zadnju kunu koju imam u čarapi sada, morate me razumijeti :)
nije mi jasno na koju foru ti likovi s njuskala prodaju nonstop te z3c modele za 2300-2400kn i to nove. za mene vise nema nijednog drugog moba osim sonyja, navukao sam nekoliko ljudi na z modele i svi su zadovoljni, ja cekam da z3 malcice padne pa cu njega uzeti iako moj stari konj se i dalje ne da, jos uvijek uci nove trikove.
jedina losa stvar kod sonyjevih mobitela je kvaliteta ekrana, naime imam obicaj baciti mobitel u djep sa sto kljuceva i kovanica i nakon malo vise od godinu dana je ekran sav zgreban, mislim da na mobitelima koji koriste gorilla glass to bas i nije takav slucaj.
Mislim da i Z ima gorillu, barem ovi noviji. Ili mozda Dragontrail?
Ali drago mi je da ima jos Xperialjubaca :)
Ja svakom ko je spreman prihvatiti preporuku, preporucim ovo. U vecini slucajeva zakolutaju ocima, pa kupe Samsung, al dobro
Ja si isto pikiram neki Z3 na akciji, ali nešto pričaju da bi oko James Bonda tamo u 11/12 mjesecu trebao neki special novi model. Na to se brusim skroz. To bi me moglo služit iduće tri godine ako sve bude dobro.
Mislim da nemaju bar ne pise na GSM areni pod specifikacijama, ja imam z1 prezadovoljan ali display mi je isto sprijeda malo izgreban, a sa zadnje strane je jos gore ne znam kakav su to glupi materijal stavili.
Da James Bond modeli su uvijek odlicni.
meni je pozadina ok jer mi je mob u prozirnoj gumi
kad smo vec kod sony-ja, ovaj z3+ to je japanski z4 ili? jel to onda znaci da su i oni odlucili izdavati flagshipove jednom godisnje? kontam da bi pravi z4 mogao na jesen doci?
kad smo vec kod sony-ja, ovaj z3+ to je japanski z4 ili?Da. Samo je očito da se Sony totalno pogubio i više nezna kaj da radi. Ovaj europski Z3+ je zapravo pravi Z4 gledajući specifikacije (što je u Japanu i definiran kao Z4 iltiga novi flagship),samo kaj je Sony odlučio da se u Europi više neće zvati Z4 nego Z3+ jer im onda ljud neće toliko srati za novi flagship svakih 6 mjeseci (pa makar i ovo je novi flagship).
Uzeo sam od staroga neku kramu od Huawei ili kako se već zove
Krama ne prima više od 4 aplikacije ali dobro, dok se ne skupi za pravi mobitel poslužiti će
Ne ću više trovati ovaj topic sa svojim kmečanje, svima od srca hvala na savjetima pa s čujemo kada se skupi dosta para 8)
danas sam na poslu cackao po lenovo s60 (kosta nekih 1700kn) i moram reci da je bas fin mobitel za tu lovu. mislim da bolje ne moze za tu lovu pa si malo pogledaj.
sviđa mi se ovaj lenovo...brat je imao A820 2 godine,a puno jeftiniji i slabiji model...tak da su pouzdani
danas sam na poslu cackao po lenovo s60 (kosta nekih 1700kn) i moram reci da je bas fin mobitel za tu lovu. mislim da bolje ne moze za tu lovu pa si malo pogledaj.Unutrašnja memorija 8 GB ;;) Isti qurac kao i m4 ;;)
Premalo i prejadno :)
+ ima tipku back desno a ne lijevo, a to me kod smdljivog samsunga najviše nerviralo
double post ali da se vidi novi post
Uglavno, što je to na njuškalu sa z3 Compact - ima na bacanje - s računom i garancijom :)
Kaj to ekipa sada uzela pretplatu pa im mobitel ne treba?!
Mislim kupio bih tako od nekoga novo, 2 dana staro s ovjerenom garancijom i računom 8)
mislim da ti je to i najbolja opcija jer koliko vidim trazis dosta toga od mobitela a ne zelis (ili ne mozes) puno dati a z3 compact je sigurno puno bolji mobitel od svih koje mozes tu kupiti do 2500kn. samo probaj naci legit trgovca i to je to :)
Oboje. Nekih se principa držim.
Vidim gro oglasa u zadnja 2 dana. Uredno slikaju račun i garanciju, samo ja nisam stručnjak kako prepoznati valjanu garanciju da nije nešto fušano.
Ako je recimo netko od firme dobio, ima papire nema beda.
Mogu ja platiti odmah u SD punu cijenu, ali nedam te pare za mobitel koji ce izdržati možda 2 godine.
M4 je dobra cijena ali nabijem ih na qurac za 8 gb
Sad sam malo vidio kod frenda Sony M4 i stvarno izgleda dobro mob. Oni rubovi gore i dolje su klasicno Sonyevski preveliki ali ostalo je sve super.