Zadnjih par dana s Galaxy A34 mi je bilo prilično dobro, moram priznati. Ekran je super, stvarno puno bolji od prethodnog moba, od kontrasta i svega do svjetline koja je dovoljna i za sunčano vrijeme vani (oko 1000 nita čini mi se). 120 Hz pomaže dosta kod osjećaja fluidnosti, mislim da se neću prebacivati na 60 osim eventualno u igrama (čuj mene, kao da ću nešto i igrati na mobu osim eventualno tetrisa, Doodle Jumpa i sl.). 120 Hz vuče više baterije, ali kad smo kod toga, mob stvarno jako dobro drži kapacitet, izdrži dva dana umjerenog korištenja bez beda. Fora mi je i ograničavanje punjenja na 85% kapaciteta na novom Androidu.
Ono što mi se manje sviđa je što sada imam finu ciglu od 200 gr, 60 gr više od prethodnog moba.: ( Kontm da ću se vraćati na najviše 6" na sljedećem kad budem birao. I fakat fali 3,5 mm utor. Uzet ću adapter za spajanje na USB C. Makar, ovaj stereo s atmosom na mobu je stvarno vrh, lol.
I da, ostajem na starom punjaču od 15W, ne pada mi na pamet uzimati novi od 25W. Sasvim dovoljno brzo puni, a ionako je za vijek baterije bolje da taj proces nije brži.