Miro Za zoom nezna ali Al drkanje po slikama ako kupin ce stalno biti u upotrebi jer konstantno radin gluposti sa slikama tako da je to ko naruceno.
Meni osobno to ne znači toliko iako bih iskreno češće koristio to nego taj 100x zoom. Mislim da je to više namjenjeno ovim debosima iz Gen Z generacije koji žive na Instagram i tik tok pa stavljaju slike i čega već ne. Sviđa mi se što je Pixel napravio sa svojim AI-em i jako me privuklo to na početku čak da i ja kupim mobitel, no kad sam stao i razmislio sam skužio da je to niš stvar koja bi me možda zabavila par dana i sve bi manje i manje koristio.
Ja se držim još uvijek ove moje starudije iako me opako peče 15 Pro, ali mislim da ću ipak sačekati do ljeta. Navodno 16 Pro dolazi sa 6.3” ekranom i boljim kamerom kao i sa tih 120Hz koji mi fale i sada ali mogu bez toga još uvijek. Na kraju dana vrtim iste 4-5 aplikacije i nebi mi bio problem se prebaciti opet na android da već nemam i Watch i AirPods i MacBook koji baš jebeno dobro rade jedni s drugima, ali jbg sam sam upao u tu zamku i svjestan sam toga i mislim da nema tog AI-a ili zooma koji bi me nagovorili da se vratim na android čisto jer mi se neda zajebavati sa svime opet isponova.