Vjerojatno misli dock, al ima telefon na hrvatskom.

Moja preporuka je da prije ikakvih postupaka pregledaš usb port na telefonu da nema nekakvih smeća unutra.
Ispuši ga dobro i vidi kaj bude.

Ako ne rješi stvar, probaj bootati u recovery i obrisati cache.

https://youtu.be/l3E7QmvzCyA

Eee da ,dock  je u pitanju 
Bum probal ga i ispuhat, hvala wooddie

2 mjeseci kasnije

Galaxy sa A serijom prelazi na novi level, iako taj level ne predstavlja ništa posebno, jer još sad imaju pojedini telefoni pa čak i nižeg cjenovnog ranga koji su tehnički bolji od ovog nadolazećeg.
Doduše, ko god je imao A seriju, zna o kakvoj se pouzdanoj i kvalitetnoj mrcini radi.

https://news.samsung.com/global/samsung-introduces-the-galaxy-a8-and-a8-with-dual-front-camera-large-infinity-display-and-added-everyday-features

Jel ima i verzija sa dual rear camerom za sve ljude koji nisu balavice sa instagrama sa potrebom slikanja 100 selfija na dan?

Galaxy sa A serijom prelazi na novi level, iako taj level ne predstavlja ništa posebno, jer još sad imaju pojedini telefoni pa čak i nižeg cjenovnog ranga koji su tehnički bolji od ovog nadolazećeg.
Doduše, ko god je imao A seriju, zna o kakvoj se pouzdanoj i kvalitetnoj mrcini radi.

https://news.samsung.com/global/samsung-introduces-the-galaxy-a8-and-a8-with-dual-front-camera-large-infinity-display-and-added-everyday-features
Super je mob i sve, ali koliko je meni poznato, u našoj državi nemaju uopće naviku uvoziti A8 seriju (ni A7 seriju, ako se ne varam), pa se dosadašnje serije se nisu ni pojavljivale u sklopu ponude lokalnih distributera. Uz to, očekivana cijena je oko 500 eura, što je gornja viša klasa i za oko 100 eura povoljnije od običnog S8. U trenutku izlaska praktički dođe na isto, tako da mi je jasnije zašto se forsira povoljnija A5 i A3 serija za srednji razred.

Nisam nikad u životu vidio A7 verziju kod nas. Stvarno nemam pojma ni kako izgleda.
A8ice redovno viđam, ima se čak i u lokalnim poštama/telekomima naručiti, i iskreno imam osjećaj da se više prodavaju nego flagshipovi S serije, iako je razlika u  cijenama minorna, baš kao što si rekao.

tako da mi je jasnije zašto se forsira povoljnija A5 i A3 serija za srednji razred.
Stajaznam, meni A serije su nekako više zamišljene kao dizajnerski fashion fazon telefona, sa nekim posebnim aluminijskim izradama, bojama i slično, ali razumne cijene. Nešto kao viši srednji razred. Flagship za sirotinju, sa metalnim tijelom.
A ako išta možemo nazvati srednjim/budžetnim razredom, to bi definitivno bile J serije.

4 mjeseci kasnije

Iskreno me strah cijene ovog telefona kad izađe  :$$  :$$  :$$  Ali nešto predivno, iskreno sam se zaljubio na prvi pogled i mogao bih iznevjeriti vjećnu ljubav prema HTCu i preći u Sony tabor. Ionako sam Sony zadrti fanboy  xD

https://www.youtube.com/watch?v=Asl0fscJxs4

Raziel Čitava A serija od A3 do A8 je mid-range iliti srednji rang.
J serija je budget i niži razred, nikako srednji što se i vidi na njima. Imaju loše ekrane, specifikacije, plastičnu izradu, malo prostora i memorije...

A A7 je bilo kod nas kad je prva generacija A uređaja dolazila, sad ju ni ja ne vidim.
A5 je optimum i vidi se po zastupljenosti.

Icek™ tebi je, nadam se jasno da je ovo fejk render.

Isto kako su predivni oni leakani renderi za HTCov U12+....

Icek™  nemoj iznevjerit HTC  ,)

GamerBeast Dabome, U12+ je apsolutno predivan. No isto tako i XZ2 Premium je predivan, a monstrum je kao i U12+. Ako ne bude neke drastične razlike u cijeni, teško ću se odlučiti koji da uzmem kad budem uzimao novi mob.

Sve je to lijepo i krasno, ali imati ovakve bezele na mobitelu u 2018 kakve Sony ima je sramotno.

Sony je uvijek imao top dizajn iako je performansama kaskao, ali su imali lijepe mobitele, ali sto oni rade zadnje 2 godine je meni nenormalno.

Bratic mi ima XA2 i meni osobno imati onoliko mjesta ispod i iznad ekrana (skoro jednako kao moj jebeni Moto G3 star 3 godine) je neprihvatljivo. XZ Premium necu ni spominjati, ne znam koliki fanboy moras biti da das za mob 5+ soma kn koji ima ispod 70% screen to body ratio u 2018 godini.

Sto se tice mene i nabave novog moba, imao sam priliku uzeti S9 za jako fine pare, ali me nije impresionirao u odnosu na S8 i zato vjerojatno cekam S10 ili OnePlus 6 (iako je ekran sa onom tockom gore kretenski).

Sony je na putu dolje što se tiče tržišta smartphonea, i to je bolno očito iz financijskih i poslovnih izvješća kroz protekle godine. Za ovu godinu je planirano dodatno rezanje proizvodnje na oko 10 milijuna uređaja i orijentiranje na segment najskupljeg razreda (koji je ujedno i najprofitabilniji za proizvođača). Ne znam kakva im je budućnost na duže vrijeme, ali još ih samo fenboji gledaju kroz roza naočale što se ovog segmenta potrošačke elektrotehnike tiče. Već i dizajn na prvu odaje da su ispali ili da kaskaju iz utrke za liderima industrije. Na stranu to, zapravo su u onom dijelu gdje se nalazi većina proizvođača Android telefona, u borbi za mrvice tržišta.

Nisu još uspjeli napravit ekrane sa kutom gledanja boljim od 80 stupnjeva, a di će bezeless radit.

Žalosno s obzirom da je kvaliteta slike na njihovim televizorima pri vrhu industrije.

8 dana kasnije

Evo, za sve screen ratio gestapovce.

https://www.gsmarena.com/lenovos_vp_teases_a_smartphone_with_more_than_95_screen_to_body_ratio-news-30917.php

sony je itekako napravio redizajn sa xz2 mobitelima, pobogu prijasnji modeli nisu imali screen to body ratio veci od 70% dok xz2 ima 77%. isto tako treba ga vidjeti i dozivjeti uzivo, slike jednostavno nisu mjerodavne. kad bi bio voljan dati toliku lovu na mob mislim da bi bez razmisljanja uzeo xz2.

9 dana kasnije

Kamera i rezolucija na s9 je takav sex da to nisu istine. Koja perfekcija od slike.

Još uvijek ima onaj jaki noise filter.
Probaj zumirat jako. Sve je muljavo.
Al to niko neće vidjet nikad osim kad kropa jako.

Samo bih dodao za A3 nakon 2 g posjedovanja  da je svakako niži nivo kvalitete nikako ga ne bih svrstao u neku sredinu ponude ( naoko je lijep i ništa više )  sad je već konačno i ispustio dušu ravno 2g usporio do te mjere da imaš vremena popiti kavu dok on nešto obavi :)

2 mjeseci kasnije

Jel bi netko znao ako ( i kako) bih mogao nabaviti OnePlus 6 Midnight Black verziju kod nas?  I ima tko kakvih iskustva s tim modelom?  Svi ovi negativni revieowi o HTC U12+ovim pressure sensitive gumbima i ogromna cijena me mrvicu odvlaci....