JoelDrake

A to je taj zacarani krug iz kojeg nemogu izaci🤣🤣🤣

Pogleda san videa sviđa mi se ravan ekrab i ai fore.

Cekan sad prave recenzije i usporedbe pa cemo viditi.

Možda je to taj…možda

Po prvi put u posljednje 3 godine da sam gledao najavu nekog mobitela, a da u glavnom fokusu prezentacije nisu bile kamere.

Definitivno mi se dopada zaokret koji je Samsung odlučio napraviti svojim AI softwareom, jer je to nešto što trenutno može napraviti prevagu u svijetu mobilnih uređaja, Apple je škrt, a Kinezi režimom ograničeni i nesposobni. Pixel je također na dobrom putu. 7 godina updatea je također velika stvar.

Hardver je i onako postao poprilično isti, i prestaje da slovi za najbitniju tačku uređaja. Kinezi kopiraju šakom i kapom, bacaju flegšip hardvere u mobitele sa šrot softverom, i sad svaki telefon ima 100+ MP kamere, Snapdragon procesore zadnje generacije, brza punjenja, napuhane cifre ramova i storagea, periskopske kamere koje zumiraju na 100+ i slično.

Po Samsungu sam sinoć skužio da ih zaboli više za hardwerski napuhanim ciframa, space zoomovima i najsvjetlijim ekranima.. od sat vremena prezentacije gledao sam 45 minuta AI software inovacija, i to u potpunosti podržavam.

Jesu oni uspjeli nešto drugo sa tim AI-em ili je još uvije drag and drop slika i ostalih photoshop gluposti?

Većinom to ka ima već Pixel, ali neka, samo nek se širui napreduju te funkcije. Da su se bar pozabavili i Bixbyem ili Google asistentom. A prve recenzije za live prijevod poziva nisu dobre, navodno je prijevod katastrofa, ali to se može lagano updateovima popravljat.

Zanimaju me recenzije da vidim bateriju i kameru u usporedbi s S23U, pogotovo kakav je na većim zumiranjima novi 5x zoom u odnosu na stari 10x. I naravno, kakve će cijene kod kas kad se uzima uz paket/ugovornu obvezu.

Onda ću znat jel mi pametnije ić na ovaj ili S23U. 15 PM sam nakon (previše) razmatranja diskvalificira.

Shooter kakve će cijene kod kas kad se uzima uz paket/ugovornu obvezu.

U tcoma vec imas sve sad je bolje u24 nego u23 jer 23 nije vise na akciji pa je cijena ista.

A dobijes 512 za cijenu 256

Znam da je Samsung postao već toliko veliko ime da ga voli podjednak broj ljudi kao iPhone.

Mene je iskreno ovaj event razočarao. Pogotovo na prvu. Skoro ništa novo, osim što sad rubovi liče na glavnog konkurenta plus koriste titanium kao i glavni konkurent.

Ostale novosti su praktički minimalne.

Žao mi je što je punjenje samo 45W za takav flagship. Također mi je žao što više nije zaobljen rub ekrana. Meni osobno je to jako dobro. Puno ugodnije držanje i korištenje.

Ali kad sam kasnije gledao malo AI elemente, ok. Razočaranje nije više bilo toliko. Ima zgodnih ideja tu za budućnost i na kojima se još treba poraditi. Ali svaka čast na idejama.

Doduše, Pixeli imaju slične stvari već neko vrijeme. Ali super da i drugi kreću. Ovaj novi Snapdragon procesor podržava AI funkcije i sad ćemo vidjeti kako će to koji proizvođač podržati.

Već ovaj ROG koji sam testirao je imao neke elemente, sad Samsung ima druge. Zanima me što će ostalo napraviti po tom pitanju.

Ja osobno ću čekati predstavljanje OnePlusa idući tjedan, jer prema svemu do sad napisanom djeluje kao izuzetno kvalitetan telefon i apsolutni konkurent Samsungu za postolje najboljeg Androida.

[deleted]

Drži ti se svog revolucionarnog ajfona sa 60 hercnim ekranom, a nova tehnološka dostignuća ostavi ljudima koji cijene tehnološka dostignuća.

• [deleted]

• Uređivano

Raziel samo sam cekao tebe da se pecneš. Jebeno tehnolosko postignuce su napravili lol, prekopirali citav dizajn, skuzili da im je zaobljeni ekran fail, skuzili da je 10x opticki zoom useless i stavili 5x. Glavni selling point im je AI koji ce biti zanimljiv mjesec dana.

Da kupujem androida uzeo bi pixela prije bilo kojeg samsunga svaki put.

[deleted] prekopirali citav dizajn

Smiješno kako zaboravljaš da Samsung ne pravi samo S serije, već i foldable uređaje kojima Apple ni prići trenutno ne smije. Samsung u svojoj garnituri posjeduje mnoštvo različitih modela mobilnih uređaja, od kojih niti jedan ne izgleda isto. woow zapažanje

[deleted] skuzili da je 10x opticki zoom useless i stavili 5

Ja sinoć vidjeh versatilnost senzora od 50 MP koji može obje opcije optičkog i digitalnog zooma podnijeti bez gubitka kvalitete, pa sve do 100X.

Kad ti prosječan Ajfonov korisnik kaže da je nešto na telefonu Useless, onda mi je to baš smiješno. Od svih korisnika pametnih telefona, korisnici Ajfon uređaja su POSLJEDNJI na ovoj planeti koji si trebaju dati za pravo da nečiju opciju na telefonu nazovu beskorisnom.

[deleted] Glavni selling point im je AI koji ce biti zanimljiv mjesec dana

Glavni seling point Ajfona sa 60hz ekranom je dinamični otok koji se proširi pod uticajem raznih aplikacija. Fakin revolucija 21. stoljeća.

Jesu kopirali i onu crnu mrlju na vrhu ekrana koja zauzima 5% ekrana? Ali bez zajebancije sta su iskopirali osim sto je okvir zaobljeniji, sta je to isto? Stvarno ne hejtam ali stvarno je malo licemjerno kad korisnici iPhone-a pricaju o kopiranju, doslovno 90% stvari koje imas na iPhone-u su prvo bili na androidu, neke stvari doslovno nekoliko godina prije.

• [deleted]

Raziel diši, udahni izdahni.

Kupite platformu koju preferirate i uživajte. Nemojte se zamarati.

• [deleted]

buz ja se ne zamaram, volim samo vidjet Raziela kako “svršava” na samsung, i kako stalno ima potrebu spominjat apple da sebi nesto dokaze.

[deleted] Sad ce samsung opet narasti s novim ajfon dizajnom. AI elementima koje ce svi zaboravit nakon mjesec dana koristenja.

Svršavanje na Samsung zbog odgovora prosječnog Ajfon korisnika koji degradira sve što nije Ajfon?

Pa ti da si za Oppo i Tekno to isto napisao, ja bi tebi dao isti odgovor, nema to veze sa Samsungom.

Napisao sam ti razumne činjenice, sad je problem što se raspravljamo tačnim argumentima? Ne možeš da podneseš moje argumente, bole te? Ne razumijem?

Evo ja dokazujem sebi da nakon skoro 5 godina i dalje vrtim 11 Pro i dalje radi kao kad sam ga kupio i dalje dobiva sva ažuriranja koje dobivaju današnji flagshipovi. Lijepo je vidjeti AI u sustavu ali što će ti kad je niš feature kojeg ćeš vjerojatno korisiti jednako puta koliko si koristio onaj 100x zoom, dinamični otok barem ima neku specifičnu svrhu i koristiš ga svakodnevno 🤷‍♂️

prayer korisiti jednako puta koliko si koristio onaj 100x zoom,

A kako bi slao dick picove bez ovoga?? Ne bi se ništa vidjelo.

buz jesi ti to meni možda kojim slučajem PRETPOSTAVIO SPOL Ha-Ha-Ha

prayer Ne, govorio sam iz svoje perspektive, ne tvoje. 😭