Znam da je Samsung postao već toliko veliko ime da ga voli podjednak broj ljudi kao iPhone.
Mene je iskreno ovaj event razočarao. Pogotovo na prvu. Skoro ništa novo, osim što sad rubovi liče na glavnog konkurenta plus koriste titanium kao i glavni konkurent.
Ostale novosti su praktički minimalne.
Žao mi je što je punjenje samo 45W za takav flagship. Također mi je žao što više nije zaobljen rub ekrana. Meni osobno je to jako dobro. Puno ugodnije držanje i korištenje.
Ali kad sam kasnije gledao malo AI elemente, ok. Razočaranje nije više bilo toliko. Ima zgodnih ideja tu za budućnost i na kojima se još treba poraditi. Ali svaka čast na idejama.
Doduše, Pixeli imaju slične stvari već neko vrijeme. Ali super da i drugi kreću. Ovaj novi Snapdragon procesor podržava AI funkcije i sad ćemo vidjeti kako će to koji proizvođač podržati.
Već ovaj ROG koji sam testirao je imao neke elemente, sad Samsung ima druge. Zanima me što će ostalo napraviti po tom pitanju.
Ja osobno ću čekati predstavljanje OnePlusa idući tjedan, jer prema svemu do sad napisanom djeluje kao izuzetno kvalitetan telefon i apsolutni konkurent Samsungu za postolje najboljeg Androida.