Ne slažem se za OnePlus. Granted, jesu podigli cijene s obzirom na one skromne početke i napravili su neke ustupke here and there (micanje 3.5 mm jacka primjerice), ali s obzirom na ono što i dalje nude u odnosu na druge su povoljni. Pogotovo što tako često izlaze modeli. Kad najave telefon, pričekaš pola godine novu reviziju i uzmeš praktički nov mobitel s popustom. Tako sam ja kupio 7T tjedan dana na popustu nakon što su 8. najavili.
EDIT: A moram za iPhone komentirat, vrag mi neda mira. Ja toj kompaniji iz sveg srca želim da propadne, ali znam da neće u svijetu gdje ljudi kupuju traperice od nekoliko tisuća kuna koje izgledaju kao da si se u travi valjao, ali su brendirane pa je to OK. Imao sam iPhoneove dok su stvarno bili revolucionarni i dok im nije bilo premca. Sad mi nudiš na najskupljim modelima performanse koje sam ja imao na svom Androidu odavno. I uopće me ne zanima više "zatvoreni sustav" bullshit, nije više 2014. godina. Za dizajn iPhonea 12 PRO su iskopirali svoj stari dizajn i napravili remix iPhonea 5, srsly? Bar im je dizajn uvijek bio jača strana i tu su uvijek rasturali, sad ni telefon ne znaju više dizajnirati. Uglavnom ovo je moj neobjektivni hejt generalno svega što danas rade i smjera u kojem idu. Ne bih im dao kune više, a govori osoba koja je imala 2 iPhonea (3G i 5S), iPod Classic, iPod Touch 4gen i iPad 2gen. Nisam bio Apple fanboy nego su jednostavno imali najbolje uređaje i htio sam imati najbolje.