Inace pratim telefone i upoznat sam s OnePlus mobitelima ali bas sam trazio ovako neki dojam iz prve ruke tako da hvala na dojmovima. Stvari koje ste spomenuli kao nedostatke su one stvari koje mene uopce ne interesiraju (wireless charging, "samo" 90Hz, losa kamera, nedostatak sluzbenog IP ratinga) tako da s time nemam problema. Najveci nedostatak koji mene muci je zapravo velicina mobitela kao sto je Nexus napisao. Sad imam iPhone 8 i ne znam kako bi se navikao na 6.67" ekran sada kada imam 4.7". Mislim da je ova cijena u SD-u poprilicno dobra s obzirom da je regularna cijena 8-ice oko 5000 kuna a i cak sad na BF je oko 3900 dok je u SD-u 3500. Racunam da stari prodam za cca 1500 i imam neku OK racunicu za prelazak. Moram jos razmisliti.

someone Jebiga, to za veličinu ti ne mogu pomoći, ja imam dosta velike šape tako da mi to nije problem, ali da jednom rukom mogu do vrha ekrana, ne mogu. Jednostavno privikneš se i koristiš drugačije mobitel kad baš moraš doseći neke udaljenije dijelove ekrana. Bitnije mi je da imam lijepi veliki ekran za konzumiranje sadržaja.

someone evo, i sebe sam napalio...

Želi netko kupit Xiaomi Mi 9T? Pa si ja lepo uzmem 1+.

Ja sam na kraju uzeo OP8. Već i prije sam htio zamijenit iPhone 8 (koji je i dalje odličan mobitel) s nečim modernijim jer mi je dopizidio ovaj zastarjeli dizajn iz 2015. godine. Bio sam spreman i uzeti preko službene stranice za BF da su imali in-stock modele tako da mi je ovo došlo kao naručeno.

Nije stiglo jos lol

Narucio u ponedjeljak navecer, u utorak pripremljeno za GLS ali im jos nije predano. S obzirom da GLS ne radi sutra i u petak, isporuku mogu ocekivati u ponedjeljak. 🙁

Šteta

Edit: Ček, kaj? Ne radi GLS sutra?! Fuuuu**! Ja čekam nešto!

Tzereen
        Zaleti se u njihovo skladište. Pustit će te sigurno. Samo ih tlači.

Nexus Sutra naslov na portalima: "Manijak se zaletio u skladište GLS-a"

Eh, kad bi smio. U samoizolaciji sam.

"Manijak koji je kršio mjere samoizolacije se zaletio u skladište GLS-a"

5 dana kasnije

@Tzereen

Evo danas stigao ujutro ljepotan i sad sam ga tek oko 17h stigao otpakirati i upaliti.
          Prvi dojmovi očekivano odlični. Dobio sam točno ono što sam htio. Glacial green boja dosta suptilnije izgleda, nije toliko napadna koliko sam očekivao tako da sam s time super zadovoljan s obzirom da sam dosad imao samo crne mobitele. Isto tako me ugodno iznenadilo koliko je mobitel kompaktan i lagan s obzirom na svoje dimenzije. Ono što je definitvno istina što drugi pišu je da je sklizak za popizdit i nema šanse da bi ga koristio bez maskice. Za prvu ruku će poslužiti maskica koja dolazi u kutiji dok u međuvremenu čekam da mi dođu dvije službene maskice koje sam piknuo na božićnoj rasprodaji za 100 kuna. Daljnje dojmove tek kad se malo poigram, zasad samo par (loših) slikica u spoileru.

1 / 4

Ništa, ušao sam i ja u 1+ klub. Morao sam onu akciju iskoristiti, jer je stvarno predobra. Mislim da je za te pare apsolutni best buy na tržištu.
          Bilo bi još dobro da je i 8T koštao ispod 4 soma, jer dodaje još brže punjenje i 120 Hz, ali ova 8ica je za ove pare čudo. Odmah se po pakiranju i opremi vidi da je ovo malo bolji mobitel. Mislim da mi je najljepši mob do sad. Isto tako, mnogi su protiv zakrivljenog ekrana, ali meni je genijalan, i nisam još nijednom zabunom povukao.

Kasnije dodam koju sliku, a nakon par dana (hopefully) i recenziju.

Meni isto zakrivljeni ekran ne smeta, stovise nekako mi daje dodatnu eleganciju mobitelu. Ja nisam pisao neke recenzije jer sam zaboravio ali totalno sam odusevljen s mobitelom, pogotovo s brzinom. Mene inace kod mobitela ne dira vecina stvari osim performansi i tu sam jako osjetljiv. Ali ovaj OP+ 8 je dostigao i presisao sva moja ocekivanja. Brz i fluidan, bez ijednog zastajkivanja. Punjenje mi je odlicno isto, evo bas danas sam ga stavio puniti na 30%, otisao rucati i vratio se na 80%. I ono sto sam se najvise iznenadilo je sto mi uopce nije veliki u ruci, taman mi lezi i lagano mi je rukovati s njime.

Ja dobio bespla huawei p40 lite, razocaro se sto nema podrsku za google, sto se tice obilaska i "ilegalnog" instaliranja googla, od tog nista, patio se 2 dana da nebi uspio, jer svakim updateom ogranice to, tako da to nema smisla, prodo ga i kupio si xiami redmi note 9 pro, prezadovoljan

Nightyx mislim da je redmi najbolji omjer u toj klasi. I običan redmi 9 i note 9.

Možda su mu sad i Realme i Poco sve jača konkurencija, ali ovi su top.