Za vas neodlučne, imam iPhone 11 Pro evo već 4-ta godina. Uređaj bez zajebancije radi sa svakim novim ažuriranjem sve bolje i bolje. Kamera kad sam ga uzeo je bila pored Pixela najbolja na tržištu, a i dan danas radi dosta dobre fotke. iOS kao sistem je primarno rađen za glupe Amerikance, stime na umu ne vidim kako može biti jednostavniji nego što je. Radi fluidno, ne šteka i iznimno dobro se veže za ostale Apple uređaje. Ja mobitel koristim kao većina nas za surfanje i telefoniranje, naravno i za trollanje po forumima ali to je rasprava za drugi put. Osobno mi je ovo najbolji ulog koji sam napravio u tehnikaliju mislim u cijelom svom životu. Da ne moram kupiti novi laptop za put (MacBook) uzeo bih Pro ili Pro Max odmah sutra, no kao što sam rekao posto mobitel radi jednako dobro kao od prvog dana više mi se isplati dati 150€ za novu bateriju pa mi izdrži još najmanje godinu dvije snjime. Ono što Apple nudi pored dobrog uređaja, odličnog software iskustva jest dugotrajnost, nešto sto rijetko koji drugi brend osim možda pixela nudi za svoje uređaje. Za nove korisnike koji mozda imaju stariji mobitel ili su u potrazi za nešto drukčijim nema ništa bolje nego iPhone.