Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Zašto bi u bircu vadio mobitel na stol?
Nek stoji u hlačama ili jakni.
Nemam se potrebe preseravat - vidite moj telefon, kolki sam baja.
Tzereen
Kindof irrelevant ako imaš Vivax Fun S1 za 499kn.
- Uređivano
wooddiebone zene su opcenito neurednije, nebi vjerovali koliko znam cura koje kad su po vani izgledaju ko iz casopisa, kad im dodjes doma samo da ne povratis, vidis da su im se po stanu razvili nizi primati jer jedva prolazis od stvari pobacanih po podu, da nezna sto je pegla i da pere kosu mozda jednom tjedno, pa sprica suhi sampon po glavi da joj kosa ne izgleda kao da moze mastit tavu a njom kad kuha veceru, a dlake se kotrljaju po stanu ko tumbleweed u texasu dok gledas planinu pljesnivog sudja od pretproslog tjedna u sudoperu. Zasto bi pazila na mobitel od 6 tisuca kuna kada ce joj tatica kupit drugi kad joj ispadne na plocice na bazenu i razbije se skroz,ili ga baci u tavu zajedno sa ta dva jaja koja jedino zna sfrigat. Ali sto mi je fascinantno, ona misli da je to bas slatko i quirky gurat polu pojedene cokoladice u dzep sa mobitelom, slusalicama itd, pa bit sva zbunjena kada se slijepi i pokvari.
Mrzim takve ljude i nikad necu razumjet jer nemogu.
Edit: tj zene su nemarnije prema tehnikalijama od muskaraca za jedno 98%. To je poanta bila.
I onda vidiš da postoje ljudi koji se tak ponašaju prema autima.
Nije mi to shvatljivo.
- Uređivano
oxi nažalost, nebrojeno puta sam to vidio i sam. Ne znam zašto, ali uvijek sam imao dojam da su žene sto put bolje od nas u tom segmentu. Ali holy crap, was I wrong...
Neuredno, nemarno, ponekad doslovce prljavo...
Ali glavno da je na van neka skupa marka i tona parfema.
Edit:
I ovo sto wooddiebone kaže dok ne zafrkava, ne samo tehnika, već i auti.
Ko da je to neki veliki posao, samo malo više pažnje i sve pet.
Kod mene je obrnuta situacija, moj dragi se prema tehnologiji ponaša kao da mu je to neprijatelj. Kupi novi mobitel pa mu često padne, a maskica ne dolazi u obzir jer mu tako nije lijep mobitel, i uvijek komentira da se previše brinem o nečemu što se lako zamjeni. Auto je ipak druga priča i tamo je uvijek sve uredno.
- Uređivano
nisi kralj ako ne turiraš auto i žlajfaš gumama dok ti bakica prolazi preko ceste sa šiltericom/kapom na glavi kao što radi moj susjed koji me samo jutros skoro 2 put ubio.
@oxi ide gradom i repa "oko mene propalice ubojice, jebena stoka, utoka ispod kaputa."
vuče me da eventualno kupim a72 dok izađe ili pixel 4a dok bude u HR.
kaks steci imunitet ak nema puzgavstine po stanu
- Uređivano
munja pa ono bas i ne. eto moj mali dobio konjuktivitis bio od tog pjeska. ili on ili netko drugi mu dirao oči i zdravo.
ja osobno nikad nisam imao konjuktivitis, a konjina sam. kuzis. jbt.
gle ja svog tretiram kao heihachi mishima. bit ce čvrst!
Jedno je jest pjesak drugo je trljat ga po ocima
kak smo s blebetaonice dosli u mobiteli koji kurac. ajde dečki šaltanje.
Sony Xperia 5 II krenula prednaraudžba u SD
https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-sony-xperia-5-ii-plava-prednarudzba.html