Kod mene je obrnuta situacija, moj dragi se prema tehnologiji ponaša kao da mu je to neprijatelj. Kupi novi mobitel pa mu često padne, a maskica ne dolazi u obzir jer mu tako nije lijep mobitel, i uvijek komentira da se previše brinem o nečemu što se lako zamjeni. Auto je ipak druga priča i tamo je uvijek sve uredno.

nisi kralj ako ne turiraš auto i žlajfaš gumama dok ti bakica prolazi preko ceste sa šiltericom/kapom na glavi kao što radi moj susjed koji me samo jutros skoro 2 put ubio.

@oxi ide gradom i repa "oko mene propalice ubojice, jebena stoka, utoka ispod kaputa."

vuče me da eventualno kupim a72 dok izađe ili pixel 4a dok bude u HR.

munja pa ono bas i ne. eto moj mali dobio konjuktivitis bio od tog pjeska. ili on ili netko drugi mu dirao oči i zdravo.
ja osobno nikad nisam imao konjuktivitis, a konjina sam. kuzis. jbt.

maverick munja radio sam i gore stvari. dns se dica cuvaju pod staklenim zvonom, zato i jesu sva taka metiljava.

gle ja svog tretiram kao heihachi mishima. bit ce čvrst!

Jedno je jest pjesak drugo je trljat ga po ocima 🤣

kak smo s blebetaonice dosli u mobiteli koji kurac. ajde dečki šaltanje.

ibor4you
      Zaista odličan telefon. Sve potrebno u malom ekranu.
      Fali jedino bežično punjenje, ostalo ima sve.

Šteta kaj naši ne daju i one bežične sluške u paketu, kao što daju ostali.

Tzereen
        Nikad nisam bezicno punila svoj, jer me plasi princip tog punjenja i ne razumijem ga jer se nisam nikad potrudila razumjet. Mada sam mislila kupit bezicni punjac. Itko tu puni bezicno? Iskustva?

oxi nisam, jer nisam imao takav mob do sada i vjerojatno po doma ne bi, jer je sporije. Jedino zbog čega je fora, su ta mjesta za bežično punjenje u novijim autima.

oxi

Wireless charging works on the principle of electromagnetic induction. Coils of wire in the base station (the charging plate) create a magnetic field as the current passes through. This field can induce an electrical current in an adjacent coil of wire without actually touching it. If this wire is part of a battery charging circuit, then you have wireless charging.

Punim svoj iPhone bežično i ne bih se vraćao na žicu više. Imam punjač spojen kraj računala i kada dođem kući, samo mobitel odložim na njega. Mislim da se puni nešto malo sporije nego li putem žice, no ništa značajno 🙂

Deadwalker da, slažem se da je zbilja prikladno.
            Pogotovo ako imaš takva mjesta, tipa podnožje od monitora, auto, nešto slično.

Ali mislim da je dosta sporije, ne samo mrvicu. Ovi novi žični punjači zbilja potegnu. Za pol sata ga napuni preko 50%.
            Naravno, to nije uvijek bitno i ne bi trebalo biti presudno.

Edit:
            Stavio punit kad sam ovo napisao, a evo, u 09:47 je na 92%> Bio je na 3%>

Ja volim gurati.

Tzereen Sjebat ćeš si bateriju prije vremena s tako dubokim pražnjenjima, ako ti to nešto znači.

Zero nije namjerno. Ponekad se desi.
                I skidam prije stotke.

Onda sve pet. 😆 Mislim da je svima poznato da današnje baterije najbolje funkcioniraju u rasponu 40-80% i na taj način najduže traju.