TITANXIS a1 ne daje nikakvu garanciju na rabljene uređaje, e sad da li ima garanciju u okrviru starosti od 2 godine ili tako nest, to stvarno blage veze nemam

TITANXIS Izložbeni primjerci su sve samo ne ok kupnja. To su uređaji koji u pravilu rade 0-24h…gdje se ubija baterija sa konstantnim punjenjem a amoled ekrani užasno vole dug upaljen screen/screensaver.

Dakle, možda vizualno izgledaju ok, ali je baterija zasigurno degradirana, i garantiran je burn in…

Možda je primamljiva cijena, možda su neki uređaji i bez mane…ali ako nema nekog jamstva ni cijena od 200e nije nešto.

doctorfreak ali je baterija zasigurno degradirana, i garantiran je burn in…

to da, stoji. dal se isplati onda stavit nova baterija? baterije su skupe a mora ti ih neko i ugraditi i to platiti. mislim ako je uređaj sam po sebi nešto kvalitetniji možda se isplati.

ali vidio ja nedavno baš bio u jednom a1 centru i večinu mobtela je bilo ugašeno, displej nije imao ni screensaver aktivan, morao sam ga sam upalit, dobro niko mi nije prigovorio iako pokraj piše da se mobiteli i tableti ne smiju dirati a svi nešto pipkaju po njima. pa moraš vidjet ono kak rade.

Nightyx radio sam u A1, pa ti mogu reci iz prve ruke. Rabljeni mobiteli NISU izložbeni. Rabljeni mobiteli su u 99% slučajeva telefoni koje je netko vratio u roku od 14 dana kad je isti naručio preko weba. Obično zna faliti punjač (ako kupuješ S22, svakako ga nemaš) ili zna biti ogrebotina neka. Ako kupuješ preko weba, svejedno imaš 14 dana vremena vratiti uređaj (odnosi se i na rabljene). Svaki rabljeni uređaj prije puštanja u prodaju prođe detaljan servis. Naravno da uvijek možeš ubosti u govno sa svakim elektroničkim uređajem, ali u pravilu su to telefoni koji su sasvim ispravni i u većini slučaja kao novi. Kažem, zna biti ogrobetina, ali nitko ti neće prodati razbijen uređaj s baterijom koja ne drži ništa.

Flipper Dakle uzmem novi ugovor odnosno novi broj…platim jednokratno s22 200e…i nakon 5 dana kažem da sam odustao…i da poništavam novi ugovor…i ostane mi uređaj za 200e jer nemaju dodatne naplate?

Im right?

Flipper Hvala na odgovoru. Ako još imaš štelu neku, reci da mi posalji neogrebani

Jel to znači ako mi se baš i ne sviđa ogrebotina koja je na mobitelu, da ga mogu vratit bez ikakvih troškova? I da li ti mobiteli imaju kakvu garanciju (znam da ne dobijem garanciju od teleoperatera), jer recimo s22 bi trebao imati 2 godine, barem neke tvorničke po zakonima eu, a nemoguce da je stariji od godinu i nesto dana….

doctorfreak zanimljivo razmisljanje, ali mislim da se u tom slucaju treba vratiti i uređaj.

6 dana kasnije

Evo samo da updateam za znatiželjne, stigao mi je polovni mobitel iz A1 (samsung galaxy s22) i kutija je očito otvorena bila, ali mobitel je kao nov, bez ijedne crtice, ostecenja, nepravilnosti u radu, kupljen prvi put tek nedavno, pa evo ako se netko odluči na polovni mob preko teleoperatera, moj savjet je, ne bacati novce na nove, jer ovo je ustvari novi novcati mobitel, samo nisam foliju skinio sa njega, jer je bila vec skinuta 😃

mjesec kasnije

Nakon godinu dana ekran ovako izgleda i prodaje ga za samo 650€. Bagatela.

Još malo pa mi ističe pretplata, razmišljala sam o ovome, ali sad apsolutno ne.

Žene i Flip telefoni, ne ide.

Prvo jer ženski nokti su skloni grebanju plastičnog displeja, malo jače kuckanje po tastaturi modernim kandžama uzrokuje udubljenje ekrana.

Dodaj na to zatvaranje uređaja hlupanjem i generalna nebriga, hinge koliko god bio unaprijeđen, i dalje je u fazi eksperimentalne evolucije.

6 dana kasnije

Za sat ipo prezentacija novih Apple uređaja!

Idemo sad slušat o prošlogodišnjem chipsetu koji će se prodavati po punoj cijeni kod Base modela, titanijumskim okvirom koji je life changer za fake elitu, i novim kamerama koje su iste kao i one stare, samo poboljšane.

Lets gou.

Jbg, Apple je kao Starfield samo za elitu. No Pasaran

A dosadno li je isusati koda gledan Sonyevu konferenciju

"Carbon neutral" je postalo novo 🌈

Bogme, ekipa sa A17 chipom se ne sali. RE Village i RE4 sa Ray Tracingom i AC Mirage full igriv po izlasku me bas izuo.

Pozitivno me iznenadila i 5X telefoto kamera, obzirom da je vecina leakera najavljivala tu kameru tek u Iphone 16 modelima.

Ovo mi je vjerovatno prvi put u zivotu da dam pohvalu Appleu sa njihovim Iphone uredjajima.