Miro To je samo placeholder slika, ima i za druge modele, a pogotovo tako popularne kao Samsung. 😂

@Tzereen Agreed, samo što ću ja čekati godinu dana pa ga uzeti na popustu kad dođe idući model. Za sad mi je 8T predobar i još je supportan taman toliko.

Ma nista od kupnje moba

Ja kad kupujem uvik kupim top tier mob ali ne kupujem cesto i jos nisan kupio mob odma kad izade nago kad bude neka dobra ponuda u tcom.

Recimo moj note 10+ san uzeo kad je bio 50% snizen i dobio san jos tablet uz njega a to je sve bilo nekih 5 miseci nakon sto je mob izasao.

Posao sam u tcom pogledao s23ultra i da je na akciji uzeo bi ga ovako ne jednostavno neman neki dojam kad ga gledan znan da je puno bolji od mog trenutnog ali za tu cijenu necu.

Iphone 14 pro max da uzmem odma iman dojam da san uzeo nesto drugo ali po svim leakovima i15 me vise zanima a do njega je jos samo pola godine i i14 nije na akciji.

Fold 4 me zanima jer je opet drugacije ali ona crta me opet ubila u pojam mozda se naviknes nakon nekog vrimena ali da mi smeta bogami smeta i mob ima losu kameru, i opet po leakovima fold 5 ce to dosta ispraviti a i on je za pola godine.

Tako da cekan sto ce biti sa fold 5 i i15 ako ne do onda ce biti akcija na s23ultra ako ni od toga nista ostajem na note 10+ dok ne crkne.

Misljenja san da ako moj radi a drugi kupujem po punoj cijeni onda ga mogu kupiti kad god ocu.

Tzereen Ja ću skoro pa sigurno uzeti OnePlus 11. Zaista fantastičan telefon, u skoro pola cijene Samsunga i Applea.

Sta dodje samo 500€?

Miro Recimo moj note 10+

Neko ko je prešao sa S10 Plus (što je u isto kao i Note) na S22 Ultra, razlika je bogme ogromna.

Dodaj na to da S23Ultra trenutno ima posljednji Snapdragon 8 druge generacije sa pojačanim chipsetom ekskluzivno za taj Samsung uređaj, trenutno najjačim kamerama na tržištu i zvjerskim specifikacijama, mislim da bi to još veći skok bio nego li meni sa Exynos chipsetom koji sam dobio na S22 Ultra. A mobilni trenutno UBIJA, ne planiram barem 3 godine mijenjati ništa.

Ja bi na tvom mjestu bez trunke razmišljanja pazario S23 Ultra i bio miran dugi niz godina (Samsung nudi 5 godina aktivnih Updatea). Namirio bi se na kvalitetan uređaj.

Garrus_V S23+ košta 9000 kn. Ultra je 10400 kn. Apple još više.

Meni je ovo 6800, plus dobijem Bang & Olafsen zvučnik koji prodam za 2000kn, znači 4800kn.

I još dodatno, otkupe moj stari telefon OnePlus 8 za 1650kn. Ja sam za 3200kn miran iduče 3 godine barem. SW update je također 4+1 godinu. Za te pare su mu specke ubitačne. Čak je i MKBHD koji ih je zadnju godinu popljuvao reko da je OP 11 trenutno bolji od S23 (naravno, ne od ultre, ali za tu cijenu mora biti lošiji).

Raziel

Ma ne kazem ja da ne vridi, nego mi na prvu nije ono ja ga moran imati isti tren.

Pratim ja te akcija i kazem ti kroz pola godine ide akcija plus poklon sad more biti sat, slusalice tablet ili jos jedan mob.

Nisan prisiljen da ga moran odmah kupiti zato san stavija na cekanje i pratim akciju.

Sto se tice akcije tcom stvarno ubije i tu nema falinga.

Mali krece na jesen u skolu pa san mu mislio dati svog a sebi uzeti tako da do onda planiram nesto uzeti

Miro

Ne znam, meni je ova akcija na oficijelnoj stranici Samsunga, da kad prednaručiš recimo 8/128 verziju, dobiješ 12/256 verziju po istoj cijeni jako dobra.

Ako prednaručiš 12/256, po istoj cijeni dobiješ 12/512 verziju, što je po meni odličan deal.

Iskreno i ne očekujem da će konkurencija nešto više i bolje ponuditi u skorije vrijeme, a akcija će vjerovatno biti.

Tebi svaka čast na strpljenju, ja da imam raširene ruke glede kupovine novog mobilnog uređaja, ne bi čekao ni sekunde hah.

Raziel

Pratin to dosta recimo samsung uvik daje akcije iphone bude ritko na akciji a kad bude to je nesto mizerno.

Moj note 10+ koji je onda kostao oko 9000 mozda i vise me nakon 6 miseci izasa 4000kn plus tablet tako da cekam

Nisam na kraju ni ja ništa uzeo. Budem neki drugi put.

mjesec kasnije

Ima netko savjet za mobitel isključivo za gaming do cca 300 eura, ne nek zahtjevne igre 99 % roblox i da ima za kupiti u HR da se ne čeka sa weba.

9 dana kasnije

ekipa imam pitanje. Kupio bi mami novi mobitel

Vidim da trenutno su redmi note 12, 12 pro i poco x4 pro na popustu za 1400/2400/2400 cca
            ima i poco 5s za male pare ali pitanje je što je tu zapravo najisplativije. razlika izmedju 12 i 12 pro je baš ogromna, ali pitanje jel vrijedno tih 1000 kuna. x4 i 12 pro su otprilike tu negdje.

A ovisno o potrebama…ako samo zove surfa tu i tamo koja slika i jeftiniji joj bude ok.

Ja bi osobno rađe uzeo a53 novi preko njuškala za tipa 2 soma.

Do 2500 redmi note 12 pro ili poco x5.

Za 1200 imaš i honor x8.

Čak bi se i složio za A53 5G.

Stari sebi uzeo neki dan 6/128. Pravi pouzdani penzionerski uređaj, koji zadovoljava sve njihove potrebe.

Mislim da kod vas ne bi trebao biti više od 300-330 evra, a to je ako se ne varam oko 2400 hrk, što bi trebalo da se uklapa u tvoj budžet.

Uzmi u obzir, fin je uređaj. Dodaj na to sve posljednji One UI sistem, i redovni sigurnosni Updatei (znamo kakvi su stariji ljudi) još barem 3 godine.

A53 je bila baš loša serija. Lošija u podosta toga od A52.

A34 i A54 su sad pak jako dobri. Iako više nisu jeftini.

Ne bi se uopce mislio, A53 ce imati jos najmanje 4 godine sigurnosnih updateova dok poco m5 recimo jos godinu i po, ne znam na koliko je kod redmi uredjaja.

S time da je A34 mozda za nijansu i bolji mobitel u nekim stvarima pa mozda i njega pogledaj.

Tzereen I po čemu si mu sada ti pomogao? A52 je star telefon i nemre kupit novi, a 53 koliko god bio lošiji u nekim stvarima od A52S je najkompletniji telefon u svojem rangu.

Pretpostavljam da mu stara ne igra najmodernije igre i nece snimat mobitelom svadbe za pare - ona ce prva skuzit razliku izmedu a52 i a53.

A54 necu ni komentirat jer kosta 3500kn, dobro da nisi i iphone 14 spomenuo.

Ali bitno da si ti nama napisao post jel tako? Ha-Ha-Ha

Giphy - Whats Up What GIF by JcrOffroad

pitao između 3 xiaomi uređaja dobio samsung fanboyism 😃

Na kraju sam naručio Redmi 12 za 1430 kuna. Trebao sam uzeti 12 pro dok je bio na akciji, završilo taman jučer skočila cijena za 600 kuna

Samsung A14 bi jedino dosao u obzir ali pored redmi 12 nema smisla

Tzereen A53 je bila baš loša serija. Lošija u podosta toga od A52.

A53 je navikan kao loša serija zato jer nije donio nikakvu revoluciju naspram A52. Skoro pa identantičan uređaj sa boljim 120hz displejom, većom baterijom, i implementacijom 5G mreže.

A53 kao telefon naspram ostatka konkurencije je zvijer.

Na kraju sam naručio Redmi 12 za 1430 kuna

Tokom života sam naučio da su stariji ljudi mnogo nestrpljiviji nego mi. Kad udje u milion aplikacija i zaštopa kompletan uređaj, prvo što će reći je, a daj koje sranje od telefona Ha-Ha-Ha

Meni moja stara kad dobije novi mob prvo ispsuje i boga i vraga jer sam ja kao kriv što se ne snalazi u opcijama na novom mobu, iako sam joj preko aplikacije kopirao sve datoteke sa starog moba (drži se uglavnom Samsunga pa je tranzicija lagana…odnosno trebala bi biti).

Zaključak i preporuka - kupite im najjeftiniji mob koji nađete a da nije baš kompletni užas. Nešto bolje ionako neće znati cijeniti niti iskoristiti.