Po pitanju hardvera 10/10 po pitanju softvera 0/10. Kompa daj mi reci jel normalno da mi telefon shadow installa svoj shitty softver? Necu uzeti kineski telefon nema boga.
Samsung ili iphone i ćao. A asusa ne bi uzeo ni mrtav više. Govnjarska firma. Znaci imam od asusa softver za rgb tipkovnicu i to. Jer imam rog proizvode i tuf tipkovnicu.
Nisam updejtao softver i nisam ga ni palio btw. Meni je asus jučer izazvao srčani da sam došao na pc i asus softver mi je u pozadini skinuo i instalirao njihovu božićnu temu i loadao mi je da mi se preko desktopa pokazalo drvce sa press space natpisom i nemoš ga maknut sa ničime. Ne samo to nego je asus dizejblao sve tipke na tipkovnici osim spacea jer ctrl alt delete nije dizao taskbar. Ja mislio malware. Poslije guglao i nasao da je to udarilo hrpu ljudi u isto vrijeme. Tako da jebo asus. A ako uzmeš sva sranja sa matičnim pločama i ostalim pizdarijama i kako nisu htijeli RMA falične proizvode dok ih nisu malo jači tech youtuberi počeli prozivati. Znači mogu mi globalno jedan za drugim popušit kurčinu i nagutat se. Eto što mislim o asusu o kineskom softveru ta telefone i o ostalim šitnim proizvodima. Usput ovo mi stalno iskače.

Baš me zanima kako bi se ti osjećao da te ovako drka telefon.