fensisuperstar Tek nedavno poceo pušit kinesku kurčinu baš jako.

Isprobaj Južnokorejsku. Ide glatko, moćan je i dugotrajan.

champion1

Ma stari moj ne uzimam novog kineza ni mrtav. Ako mi je jedini način da koristim telefon tako što ga rootam ili debloatam onda u pičku materinu

fensisuperstar

Ma ja dok sam bio na Androidu sam svaki mobitel rootao i stavio CFW. Bez ikakvih pozdarija samo stock OŠ sa nekim QOL stvarima.

Heat Fensi kaže da ima samo cancel žaomi.

Heat Nema "disable" opcija?

ima. na ravno nekoliko aplikacija. na većinu nemaš. što je najjače pustili su disable na jedan app koji ako ugasiš mobitel ode u bootloop 🙂
    evo recimo moraš sam jebeno brisati stvari iz recycle bina a neke i ne mozes naći nego moraš otići u show hidden files i onda napisati .trashed

ali opet kad sam sve ispraznio i dalje ostaje 35 giga nečega. backup nije ni upaljen. a kad pokušam otvoriti jedan folder kaze da android nema administrativne mogućnosti otvoriti taj folder. backupat ću si sve sa moba uzeti neki novi kroz koji mjesec i onda ga jebeno dignut na novo, i očistit skroz.

fensisuperstar Sad vidim da si napisao novi Android. A moga si biti kul i staviti nekakvu sjevernokorejsku verziju.

fensisuperstar

Instaliraj Xiaomi.eu (rom se bazira na kineskoj verziji) na Xiaomi mobitelu

Upute kako instalirati Xiaomi.eu

https://xiaomi.eu/community/threads/installing-a-custom-recovery.67841/#post-680918

You can't give a blanket answer to that. If it is important for you to receive constant OTA updates, you should choose the Global, knowing that Google Pay will not work. If functionality is more important to you, you should go for the Xiaomi.eu Rom.

https://tradingshenzhen.com/en/faqs/questions-about-software-and-updates/what-is-the-difference-between-xiaomi-roms.html

Kolko buke nizašto.

Zna se da Xiaomi radi ovakve stvari. Što je znači automatski da svaki Kinez ne valja, ili još gore, da Android ne valja.

Uzmeš OnePlus. Uzmeš Motorolu. Vjerojatno i Honor nema takvih problema, ali njega nisam gledao neko vrijeme. Asus je dobar npr.

Kako shvatiti ozbiljno kompaniju koja je softversku karijeru započela na copycat šemama Ajfona.

Previše su stagnirali na polju mobilnih uređaja, da više ni na domaćem tržištu nisu ubjedljivi lideri.