Tzereen Kamera mi nije presudna, fotkam samo psa i auto kad ga lijepo izglancam, nisam baš za fotkanje. Plastični okvir na 9tki mi je minus veliki, dobro da si spomenuo, kad sam gledao po GSMAreni totalno mi je to promaklo.
Malo su se pokvarili, moj stari 5T moja žena koristi već koliko ja imam 7T, znači mob ima više od 4 godine i radi savršeno, dok mi 7T šteka u galeriji dosta i baterija je dosta slaba. Ali mi je OS odličan i drugo mi se ništa ne sviđa. A i koliko god da su se i pokvarili, koristim njihove mobitele sad već od 21.11.2017. i nijedan kvar. Prilično sam zadovoljan sve u svemu. Budem još razmislio za 8T, da je ovaj jači u ponudi ne bi razmišljao, ovako ne znam hoće li mi biti dosta tih 128 GB storagea koliko ima slabiji jer na 7T mi je to knap.
I ja očekujem najavu 10-ke, ali ne dam 1000€+ za mobitel, 550€ je neki maksimum koji sam spreman dati. Tako da sad kad ovo pišem u biti mislim da bi trebao uzeti ovaj 8T jer se mogu samo rasprodat i neće ih više biti kad izađe 10-ka i onda neću imati što uzeti ako je 9 inferiroran. Nisam ni sam pametan.