Da sam Miro kupio bi S23U sada jer će pojeftiniti, a ovaj novi gotovo ništa osim AI koji ti ne treba nije donio. I za tu razliku bi kupio 2 janjca i pozvao buza na janjetinu s ražnja zbog odličnih ekonomskih savjeta.

buz

Taj AI dođe i na S23 Ultra u prvoj polovici godine!

Cocktease-ate me dnevno s tim mobitelima i nisam mogao izdržati više 😂

chono ako te zanima jel valja, trebo si pitat onda prije nego što si uzeo 😀.

Mislim da ni nema recenzija još, jer je baš skroz novi, ali da, za te pare izgleda jako dobro. Ima praktički sve bitno.

U biti cijela nova 13 note serija je odlična, naročito pro+. Pogotovo kad se gleda cijena.

Tzereen

A pogleda san 2 puta video, kud nije nasra mobitel nego ga ovoliko nahvalio

Taj kockasti oblik mi se nikako je sviđa, izgleda kao da će ti se zabiti u dlan s tim rubovima tj dosta neugodno za korištenje.

prayer

A mene od iphonea odbija taj zaobljeni stil jer san na kockastom vec godinama.

I bode me u oko veliki izrez za kameru na ekranu ova tockica na samsungu mi je draza

Uglavnom mislin da opet iden đir do tcoma🤣🤣🤣🤣🤣

Miro

Ma ja sam oduvijek imao mobitele sa zaobljenim oblikom, čak je i zadnji S6 od Samsunga kojeg sam imao je bio zaobljen. Valjda je stvar navike 🤷‍♂️

prayer

Tocno to samo stvar navike nista drugo.

Evo cekan u redu za tehnicki na autu nakon toga iden na redovno javljanje u tcoma🤣🤣🤣🤣

Tzereen

Evo kako je danas aktualno oce li Brekalo u Hajduka nakon sto ga je Dinamo sjeba kladionice su dale ponudu sto ce prije biti Brekalo u Hajduka ili Miro kupiti mobitel

Nagrade

• 100 od [deleted]
              Komentar: vracas x10
            • 100 od [deleted]
              Komentar: vracas x10
              • [deleted]

Miro ako ne kupis mobitel vracas x10

Par da će kupiti i nepar da neće. Idemo sada bez ikakvih izlika! Ha-Ha-Ha

KOCKA JE SVOJE REKLA

prayer

Istina da kockasti oblik zna napraviti rupu u dlanu, ali jedino pod uslovom da ga koristiš bez zaštite. Skoro svi koristimo maske na mobitelu, i ta guma maske mnogo eliminiše oštre uglove pa korištenje postane ugodnije.

I ajde @Miro uzmi taj mobilni već jednom, da smo i mi 7 godina rahat. Počeo sam sanjat i tebe i mobitel.