Miro a brate, nemoj biti inatljiv. Sebi štetiš. Ovo kaj sam ti predložio je 10 puta manja kerifeka od ovog kaj te sad oni jebu u mozak za nikakav popust. Cigani su kod skupih telefona, kažem ti. Uzmi jeftiniji, prodaš ga bez problema brzo na njuškalu.

A u međuvremenu, već sutra odi po ljubičasti kak si i htio, ali u Sanctu.

Tzereen 60€ pretplata??? Wtf. to je s uređajem uključenim? Bez nadoplate ili još nadoplata?

Imaš razne kategorije nadoplate, no ako platiš 432 odmah mobitel je tvoj dok mjesećno plaćaš samo tarifu.

prayer da, u tom slučaju mi se fakat čini puno preskupo. Na kraju platiš više nego da si ga na rate uzeo u dućanu.

Tzereen hmm istina, no ovako imaš neogranićenu tarifu pune dvije godine. Gleda sada na Amazon cijena uređaja je 1500 eura, a ovdje sa tarifom bi cijena bila nekih 1850, znači 350 eura skuplje, tih 350e na 24 mj ispadne cca 15 eura ako ćeš na to tako gledati Ha-Ha-Ha! A izmeđuostalog ja kada nešto kupujem na tarifu gledam na to kao da kupujem na rate, a ovako dobiješ mobitel po normalnoj cijeni uz ultra jeftinu tarifu.

[deleted]

A to je bar sad svima jasno da ja necu mobitel nikad kupiti.

Tzereen

Ma kakvi proslo me

I što je najjače, taj Samsungov Note 10 je toliko kvalitetno odrađen da ga komotno do februara sljedeće godine možeš gurati, neće osjetiti nikakve nedostatke.

Fenix bilo što, samo da ga kupi napokon. Vidim da ga iz T-Coma fakat navlače. Zato kažem da je onda ako toliko želiš taj mobitel, čak bolje uzet po punoj cijeni u dućanu, nego trošiti živce ovako.

Neće ga frajer nikad uzet 😀

Meni brat u Njemačkoj ima tarifu od 35 EUR na 24 mjeseca a jednokratno platio S23 50 EUR! Ma ja keširao za S23 ultra 1300 lol imam wi-fi doma i na poslu i bez ikakve tarife 🤣🤣!

Da sam Miro kupio bi S23U sada jer će pojeftiniti, a ovaj novi gotovo ništa osim AI koji ti ne treba nije donio. I za tu razliku bi kupio 2 janjca i pozvao buza na janjetinu s ražnja zbog odličnih ekonomskih savjeta.

buz

Taj AI dođe i na S23 Ultra u prvoj polovici godine!

Cocktease-ate me dnevno s tim mobitelima i nisam mogao izdržati više 😂

chono ako te zanima jel valja, trebo si pitat onda prije nego što si uzeo 😀.

Mislim da ni nema recenzija još, jer je baš skroz novi, ali da, za te pare izgleda jako dobro. Ima praktički sve bitno.

U biti cijela nova 13 note serija je odlična, naročito pro+. Pogotovo kad se gleda cijena.

Tzereen

A pogleda san 2 puta video, kud nije nasra mobitel nego ga ovoliko nahvalio

Taj kockasti oblik mi se nikako je sviđa, izgleda kao da će ti se zabiti u dlan s tim rubovima tj dosta neugodno za korištenje.