Evo ženi san reka da uzme sebi mob kad mene trenutno ne zanima uzeti nista.

Gleda između s23+ i one motorole preklopne, oba na akciji i isto kostaju.

Ja se nebi puno mislio jer me ti foldabilni niti malo ne zanimaju.

Miro vjerojatno je bio načet, samo nisi primjetio, dovoljan je onda samo pritisak da ga finishira

Ovo meni izgleda bolje i od iPhone i od Samsung 🤷‍♂️

prayer

Sat mi se nesvida sto je 41 samo i koliko vidin nema ih u HR pa onda neman se sto niti misliti

Miro Sto to nema u Hrvatskoj? Ovo je Android oa možeš koji god sat hoćeš korisiti stime da je isto android.

prayer

Pa telefon google ja jos nisan vidija u tcoma da je dosa do sad niti jedan. Tako da jebiga no buy a super izgleda

Miro aha, panika ih u normalnim dućanima. Uzmeš na rate ako već gledaš Tcom šemu. Dosta dobri uređaji, da uzimam Android iskreno nebih ništa osim Pixela kupovao, a uz to su još najavili ažuriranja za sljedećih 5 godina sto je dosta cool. Kamera mi je najveći adut ovdje jer po ovome sto vidim gazi i Samsung i Apple i to skupa.

prayer

U obicnom ducanu nema sanse da kupim mob jer san na pretplati i uvik dobijen dobru ponudu i ispadne mi jeftinije.

Evo san zenu nagovorija da uzme iphone samo da ja nemoran pa cu usput testirati jeli to za mene bez da se jeben sa pribacivanjem.

Sad cemo viditi akcije za black f ili bozic pa ce uzeti ili 15 plus ili 14pro max sto bude jeftinije…ako je priblizno cijena onda 14pro max

Miro i dalje sam skeptičan da dobiješ telefon puno jeftinije na pretplatu. Osim ako plaćaš pretplatu 200+ kn što je već samo po sebi neisplativo, jer se neograničena tarifa može dobiti za nekih 160kn.

Ako sam pak ja bez razloga nevjerni Toma, a ti fakat dobiješ telefon na pretplatu puno jeftinije, kupi ga i prodaj na njuškalu. Taj profit uzmi, dodaj neke svoje pare i kupi Pixel 8 pro i miran si.

iPhone koliko god da je zbilja lijep ove godine u Titan plavoj boji, ova prva iskustva su baš obeshrabrujuća.

Tzereen

Evo uzeti cu na primjer s23 plus najprije mi ga je otvorilo.

U sancte je 1239e u tcoma na pretplatu 673.83e

Pretplatu placan 28.71e misecno 216.32 kn misecno jer su digli opet cijene prosli misec.

Znaci ja stalno iman neke opcije i akcije u tcoma svako malo sto u ducanu bude ritko i uvik ali uvik je jeftinije. Bili moga imati manju pretplatu pa vjerovatno bi ali bio sam na svim mrizama svaki problem koji bi ima u tcoma se rjesija u 2 dana kod drugh vjecnost plus signal me uvik jeba. Nema sanse da bi ni za testiranje koliko su se poravili isao kod drugih.

I jos jedna stvar zasto nikad necu ici kod drugih je recimo kad dode novi mob kod njih nemas nikakav popust jer uvik traze jedan dio u kešu odma kod iphonea i par iljada odma ostalo rate i pretplata kod tcoma je uvik sve rate i pretplata ili plati odma mob i ostani na pretplati.

A neda mi se kupovati mob pa se zajebavati sa pretprodajom na njuskalu

Genesis

Znan da je ali isto tako znan da svake godine je ludost kupiti ista prije blaci f ili bozica, biti ce jeftinije

14 dana kasnije

Ovo fakat nisam očekivao.

OnePlus napravio apsolutno odličan foldable telefon.

Ne bih se ja žurio sa kupovinom, čovjek 3 sedmice koristi uređaj i već mu se mrtvi pixel pojavio tik gdje se crease preklapa.

Mnogo novaca za experimentalni uređaj.

buz jesi zbilja? Ono s 250,€ popusta?

@Tzereen

Znan da si pitao ima li smisla kupovati mob na pretplatu pa evo pretplata i akcija na premium visa karticu

One plus 9 pro je 178e ja iskreno nevirujen da to mozes u iti jednom ducanu izvuci.

Ali ne pratin bas cijene one plusa pa se mozda i varan

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobitel-na-pretplatu/oneplus-9-pro-5g?cti=mcd&entityid=ZHTbeTXhKXeFHJ9yOzpHinzMGgSm0aTMNfrSp_e0bbM1&noredirect=1&gapt=4-1-1-1-0-0-0-13&onoff24=false&onoffcash=false&scuserselected=false&groupdiscount=false&specialoffer=true&esim=false&magentadiscount=false

EDIT

Da mislin da san u krivu ovo je stariji mob…jebiga nemogu ni ja uvik biti u pravu🤣🤣🤣

Tzereen Ma kaj si lud. Moraš platiti 99€ da bi mogao mobitel kupiti kasnije za 250€ manje, ali cijena nepoznata do 23.10. A i zbilja su mi odvratni ti foldovi i flipovi, ne vidim im smisao. Da mi ga netko pokloni, ja ga nikad ne bi ni otklopio valjda.

buz kak je nepoznata..stoji 1899 eura il tako nesto

Da. 1899.

Ja nema šanse da uzimam, ali ovo mi daje nadu da ću OP 12 biti odličan. Recenzije ovoga su nevjerojatne. Apsolutno svi oduševljeni. Genijalno.