Google Pixel 8/8 Pro će imati 7 android ažuiranja
https://blog.google/products/pixel/software-support-pixel-8-pixel-8-pro/
Google Pixel 8/8 Pro će imati 7 android ažuiranja
https://blog.google/products/pixel/software-support-pixel-8-pixel-8-pro/
Miro i dalje sam skeptičan da dobiješ telefon puno jeftinije na pretplatu. Osim ako plaćaš pretplatu 200+ kn što je već samo po sebi neisplativo, jer se neograničena tarifa može dobiti za nekih 160kn.
Ako sam pak ja bez razloga nevjerni Toma, a ti fakat dobiješ telefon na pretplatu puno jeftinije, kupi ga i prodaj na njuškalu. Taj profit uzmi, dodaj neke svoje pare i kupi Pixel 8 pro i miran si.
iPhone koliko god da je zbilja lijep ove godine u Titan plavoj boji, ova prva iskustva su baš obeshrabrujuća.
Evo uzeti cu na primjer s23 plus najprije mi ga je otvorilo.
U sancte je 1239e u tcoma na pretplatu 673.83e
Pretplatu placan 28.71e misecno 216.32 kn misecno jer su digli opet cijene prosli misec.
Znaci ja stalno iman neke opcije i akcije u tcoma svako malo sto u ducanu bude ritko i uvik ali uvik je jeftinije. Bili moga imati manju pretplatu pa vjerovatno bi ali bio sam na svim mrizama svaki problem koji bi ima u tcoma se rjesija u 2 dana kod drugh vjecnost plus signal me uvik jeba. Nema sanse da bi ni za testiranje koliko su se poravili isao kod drugih.
I jos jedna stvar zasto nikad necu ici kod drugih je recimo kad dode novi mob kod njih nemas nikakav popust jer uvik traze jedan dio u kešu odma kod iphonea i par iljada odma ostalo rate i pretplata kod tcoma je uvik sve rate i pretplata ili plati odma mob i ostani na pretplati.
A neda mi se kupovati mob pa se zajebavati sa pretprodajom na njuskalu
Znan da je ali isto tako znan da svake godine je ludost kupiti ista prije blaci f ili bozica, biti ce jeftinije
Ovo fakat nisam očekivao.
OnePlus napravio apsolutno odličan foldable telefon.
Znan da si pitao ima li smisla kupovati mob na pretplatu pa evo pretplata i akcija na premium visa karticu
One plus 9 pro je 178e ja iskreno nevirujen da to mozes u iti jednom ducanu izvuci.
Ali ne pratin bas cijene one plusa pa se mozda i varan
EDIT
Da mislin da san u krivu ovo je stariji mob…jebiga nemogu ni ja uvik biti u pravu
Da. 1899.
Ja nema šanse da uzimam, ali ovo mi daje nadu da ću OP 12 biti odličan. Recenzije ovoga su nevjerojatne. Apsolutno svi oduševljeni. Genijalno.
Nakon 4 godine sam promjenio bateriju na svom 11 Pro, otišao u iStyle i dao 100 eura i sada radi brže i bolje nego prije a baterija bome traje i traje. Skinio ga jučer sa punjača oko ponoć sa 100% i sada je to na 15% baterije. Najbolji mob ikada, da ima 120hz nebi ga vjerojatno niti mijenjao.
buz Meni su ti svi pixeli dizajnerski užasni. Mislim da im jedino konkurira meanit, vivax, cubot i kompanija.
Znači telefoni izgledaju ko da su rađeni prije 10 godina.
Također užasno me smetaju male dimenzije odnosno mali zasloni. Kolko to ima 6.5 incha?
Na stranu fluidnost sw-a i kvaliteta kamere…ali sve ostalo mi je daleko najlošije od svih proizvođača.
Miro Odmah nakon što se ti odlučiš za neki.
@doctorfreak Što se tiče dijela s tvojim ukusom, tu ti ne mogu ništa reći, to je tvoj ukus i to poštujem.
Mobitel uživo meni osobno izgleda top. Ali nije da mi je taj dizajn presudan, mobitel od 1100€ ide direktno u masku da ga ne razbijem, a u tim maskama svaki izgleda jednako.
Ostalo sve drugo si uspio krivo napisati. Pogledaj specifikacije prije nego pišeš.