Mislim da A5 nema notifikacijsko svijetlo. Inače, baš sam ga danas imao priliku malo isprobati, budem više usporedio sa svojim mobitelom kasnije, ali na prvi pogled mogu pohvaliti kvalitetu izrade i ekran (koji je, doduše, presaturiran za moj ukus). Osjetio sam da scrollanje po meniju i aplikacijama ipak nije preglatko, ali uređaj još nema najnoviji update na sebi. Stvarno je dizajn jako lijep.
Time rečenim, za 500+ kuna manje možeš nabaviti Xiaomi Redmi Note 4 i ja ne bih pomišljao ni na jedan drugi mobitel u tom rangu. Mobitel je apsolutna zvijer i ja sam još uvijek pod dojmom kao da koristim najnoviji flagship. Jedina mana zasad je to da kamera nije baš nešto. Savršeno je gladak, čak sam malo isprobao i neke jake 3D igre na njemu i sve leti, tako da definitivno tu ne bi trebalo biti problema. Jedino što su mu dimenzije poprilično velike, makar A5 nije puno manji.
Mislim da ni s tim, ni s A5, ni s P9/10 Lite ne možeš pogriješiti, ali osobno bih uzimao Xiaomi svaki put od sada. Reći ću i po peti put - toliko sam pozitivno iznenađen kombinacijom kvalitete i cijene da samo čekam da me nešto razočara za koji mjesec, jednostavno mi je predobar.
P.S. - neka se i ostali članovi jave, ima ovdje dosta forumaša sa Xiaomijem.