I ja se pridružujem hvalospjevima kao i kolega.
Odigrao dvojku, ne moram ništa pisati, sve znate. Vrhunsko iskustvo koje svatko tko voli JRPG jednostavno mora (ponovo) doživjeti.
Svakako preporučujem, za svakoga tko želi barem malo izazova, da krene na hard jer je čak i meni, hardcore kežualcu, bilo baš jako lagano. Posebno drugi dio igre kada već pokupite bolju ekipu. Final boss je poginuo vrišteći u dva kruga, možda zato što sam imao Killeya sa Fury, Double Jab i Double-Edge Rune. 
Počeo sam igru vodeći Rinu posvuda ali sam onda shvatio da to uvijek radim pa je čarobnjak bio Luc. Htio sam Mazusa, da još malo promijenim, ali njega dobijemo jako kasno pa ga nisam stavljao. Budem drugi put.
Također, cijelu igru sam posvuda vodio Clivea. Jedan od najdražih mi likova. Čak sam završio i njegov quest.
Pokupio sam sve likove i dobio najbolji ending. Valja naglasiti da su se nekad suze lile radi Nanami, NE VIŠE. 
Pobjednička ekipa:

Da, Tan i Baldrick mi se zovu heroji, ne osuđujte me, loš sam u tome.
Ime Baldrick potječe još od FFTactics, gdje sam Ramzu morao preimenovati jer ime mu je bilo kao da dolazi iz Kozari Boka a ne da je neki lord. Od tada, svaki lik kojeg moram imenovati, zove se Baldrick. 
Što se tiče Tana, trebao je biti Ten ali to me asociralo na Ben Tena pa me hvatalo susramlje.
I sad se lagano kreće sa peticom. Davno sam je odigrao, valja ponoviti gradivo. Uh, jedva čekam.