NieR: Automata
A onda sretno. Nemoj reći da te nismo upozorili.
Igra je čisti masterpiece, od muzike do priče pa do ajmo reći gameplay-a (iako ne toliko u nekim slučajevima).
Prvi put sam ju zaigrao prije mjesec dana i iskreno mi nije sjelo na prvu, sve je čudno kao da nema mesa. U biti što više igraš igra postaje sve bolja i bolja. O samoj priči bih mogao romane pisati jer je lore po meni ono što čini ovu igru još i boljom. Nije nešto previše ali valja baciti oko na jedan kratki osvrt Nier-a i njegove priče tek tako da skužiš neke stvari koje mogu postati korisne kasnije.
Kako god, igra ako se ne varam ima 27 krajeva gdje su 5 baš "prava" a ostalih 22 više kao neki Easter egg. Nakon prvog prijelaza igra daje prijateljski savjet da nastaviš sa pričom jer ćeš samo tako moći iskusiti Nier Automatu kako spada, moj savjet ti je da sve prođeš jer s drugim prijelazom kao i s trećim ti se nove mehanike uvode u igru te naravno čak i nakon prvog prijelaza sav tvoj progress na liku ostaje tako da na to možeš gledati kao new game+. Inače jedan prijelaz traje 10-13 sati a igru moraš proći 3 puta.
Preporuka za kraj je da ne izbjegavaš side questove jer znaju biti jako zanimljivi
E, a di je moja reca nestala? Negdje na starom sajtu?
Tzereen Tu je, ne brigaj- https://www.ffa.hr/recenzije/recenzija-nier-automata/
Samo što nema ocjene, kao i kod starijih reca gdje se to dogodilo pri prelasku. Inače bi bila neka masonska zavjera.: p
Žao mi je samo što nisam čekao pad cijene fizičke verzije već sam kupio digitalni GOTY. Ipak je kutiju ljepše vidjeti, samo kad bih sve što imam digitalno imao na polici mislim da bi mi trebala još jedna polica.
A da, zaboravio sam spomenuti da su na svim relevantnijim prodajnim mjestima S-E igre brutalno snižene. Ja sam uzeo GOTY za 100, ali se u SD može uzeti i za 80 kn s promo kodom.
Uf, stvarno brutalno. Više ne kupujem ništa dok ne vidim ovakve popuste.
Da stvarno brutalni popusti. KH3 je 60kn..
A nisu baš neki popusti. KH3 je još uvijek barem nekih 60 kuna previše.
- Uređivano
DarkPunisher
Mozes odigrati KH III preko XGP za $1. Bolje je odigrati preko XGP za $1 nego cekati popust
Možda netko ustvari želi posjedovati igru, ili je kasnije prodati? Sve ima svoje minuse i pluseve.
Al da mi je sad žao što sam prije koji mjesec dao za KH3 150 kn, bogami je, lol. Danas srećom brzo padaju cijene pa za otprilike godinu dana i dočekamo tu situaciju da se igre prodaju za 100 kn ili manje. Multiplatformski naslovi čini mi se najviše gube na vrijednosti.
Ma takve igre ne volim igrat na PC-u, a i ovo je ipak fizikalija.