NieR: Automata
hack n slash sramotan za jedan platinum, a tezina nepostojeca.
mislim da sam previse dao 6 al 6 je trademark ocjena
Tolko teško da imaš auto dodge i ingame valuton možeš kupit trofeje, dodatne krajeve itd itd. Užasno precjenjena igra.
Ne znaju svi cijeniti art
A neki ni nisu gameri
- Uređivano
maverick ne moraš 5 puta odigrat da bi vidio priču, samo se prva polovica igre se igra 2 puta iz drugih perspektiva. Ako si samo jednom "završio" nisi ni vidio većinu igre niti možeš govorit puno o priči.
@Zero igra realno je prelagana na normal, ako oćeš neki izazov igraj na većoj težini.
Da i ništa drugo uopće ne valja, zbog glazbe se isplati odigrat. Najbolji soundtrack generacije
- Uređivano
sanzo mogu govoriti o prici jer ne volim takva ljubavna sranja koja nemaju veze sa vezom i koja imaju te japanske mutave placljive protagoniste. ne planiram trositi vrijeme da bi sebi dokazao da je prica sranje. shvacam da nekome moze biti dobra, ali ako cu morati izabrati neku tipicnu japansku love pricu, onda biram ffx ispred ovog svaki puta. znam da tu ima neke dubine oko svijeta koji je unisten i androida bla bla, ali me to ne zanima ni 1% kad mi main protagonisti i antagonisti te svaki npc i sami gameplay ubijaju zelju za paljenjem te igre.
@Zero bolje da si tu lovu dao na kurve kao emilijo nego sto si bacio na ovaj drlog
- Uređivano
sanzo ne zelim tu sada ulaziti u spojlere, ali igra ima ljubavnih gluposti oko tog B2 i onog mulca kojeg mora gledati svaki puta kako, hvala bogu, krepava. zalosno je ako si odigrao igru 5 puta (nedaj boze i vise), a nisi shvatio da se iza main price skriva i tipicno japansko ljubavno prseravanje i kako androidi roboti imaju emocije. main protagonisti (prva dva) stalno nesto cvile i seruckaju, da placljivi su. ponavljam igra je bas sranje i nema argumenta koji ce me razuvjeriti. toliko od mene, a Zero nek razmisli zeli li trositi vrijeme na ovako sta. bolje mu da vrati igru i kupi covjece ne ljuti se jer ima bolju pricu i gameplay od nier automate
Kolko vidim neke komentare, neka ekipa ko da je igrala žmirečki ili skroz neku drugu igru.
Al nebitno. Očito je dovoljno ljudi prepoznalo kvalitetu.
maverick
Nemam nikavu želju ni pokušat te razuvjeriti, ako ti se igra ne sviđa to je tvoja stvar. Problem je da nisi u stanju kritizirat igru bez ubacivanja stvari koje su neistinite. Ovako ostavljaš dojam nekog ko igru nije ni probao, već je na netu pročitao par stvari o njoj i sad piše gluposti prema tuđim dojmovima.
- Uređivano
sanzo dobro 3 puta ako ti je tako lakse. svjestan sam da si ti puno vise investirao u igru i da si bolje upoznat sa svijetom i likovim, ali ja jednostavno nemam strpljenje dati igri nekoliko prijelaza. uspjeh je da sam ju i jednom zavrsio. od kh3 sam odustao npr nakon sto sam dosao na onaj svijet s onom dugokosom plavusom. jednostavno si vise nisam htio snizavati IQ, ionako nije na zavidnoj visini
maverick
Prvu polovicu igre 2 puta, ostatak samo jednom uz to da zadnje 3 min igre moraš ponovit. Ne pristajem na nikakav kompromis sa 3 prelaska kad ni to nije istina
Inače slažem se da gameplay ima problema i razumijem da ti se priča ne sviđa, ali možeš to reć i bez nepotrebnog preuveličavanja
Ja ne bi išao toliko duboko zašto igra ne valja. Jednostavno se po svemu radi o late PS2, early PS3 igri. Dvije najveće zamjerke su mi bile to što su kontrole imale arhaičan layout i cijela igra banalan gameplay. To je jedno. Drugo je još jednostavnije. Grafika je prejebeno odvratna do granice neigrivog. Sve je blijedo i isprano.
U toj igri je problem šta nema dobro balansiranu težinu.Na Easy se igra sama,2B sama automatski napada i robot sam cilja metu (slično ko FF 7 Demo :p ),nemoguće je poginut.Na normal težini je več je teška ko Hard i pogiba se samo tako ako se igra preopušteno.