Pa da, e. Realno su traileri najveći problem FF7R-a. ;D Nemoguće je da će igra ispoštovati ovakvu kvalitetu trailera. Traileri su svi redom bili doslovno suze radosnice. Ako se igra ipak pokaže toliko dobrom, onda je to jebeno to.
Renda i ja smo valjda jedini ljudi na forumu koji su nekako uspjeli uživati u FFXV-u lol. Sjećam se da sam nedugo nakon što je igra izašla napisao poduži post ovdje u kojem sam pretjerano nahvalio igru čisto iz razloga jer sam htio da je svi nabave, jer . . . FINAL FANTASY. I dalje stojim iza većine stvari koje sam tad napisao, ali bilo mi je i tada očigledno da krava prebrzo ostane bez mlijeka. Da su imali nekakav scenarij ili barem nekakvu predodžbu kako žele ispričati priču godinu ili dvije prije nego što je počela sama produkcija igre, mislim da bi FFXV bio ODLIČAN SVIMA, ali jebiga. Ne znam uopće što me se to toliko dojmilo u FFXV. Vjerojatno me samo prebrzo kupila ta atmosfera nekakvog glupavog benda u opuštenoj avanturi s dobrim melodijama, pa i taj krajolik prekriven automobilima iz 1950.-ih i tim rustikalnim kičastim panoima haha.
. . . i prilično teška, složit ćemo se. Prvi disk je bio nemilosrdan, gotovo da si morao imati borbe bez greške. Sjećam se jednog Tenk Bossa (ne znam koji je to disk bio, možda drugi?). Mislim da sam samo na njemu izmislio desetak nikad prije viđenih psovki.