Nadam se da hoće. Iako to neće bit lagan zadatak. Isto vrijedi i za brojne mini igre.
Borba je ono što me najviše zanima...
Final Fantasy VII Remake
Ako i hoće, to će biti još samo jedan dokaz da je on Claire Farron a.k.a Lightning; kao što sam već i spomenuo u ovom topicu.
Mislim da je pravo pitanje hoće li zadržati i/ili izmjeniti Don Cornea? Budući da danas svaka budala ima pravo glasa, čak i u gaming industriji, posebno feministice iliti mrziteljice muškaraca, što stare a što nove (ove nove su one koje su se tek rastale, dobile skrbništvo nad djetetom/djecom, bivši muževi plaćaju alimentaciju i ne mogu ih smisliti jer su niš koristi... a plaćaju alimentaciju... a ništ koristi su... a plaćaju alimentaciju... vidite li poveznicu ovdje?), vrlo vjerojatno je da će ih uvrijediti debeli lik koji ženske mijenja k'o Massimo lepeze. Doduše, da Don Corneo izgleda poput C. Ronalda, ovog sadašnjeg koji si je plastičnom operacijom sredio čeljust, onda bi bilo sve OK.
Nadam se da hoće. Iako to neće bit lagan zadatak. Isto vrijedi i za brojne mini igre.Istog sam mišljenja, a za combat nekako sumjam da će vratiti ATB.
Borba je ono što me najviše zanima...
Možda naprave kakav miks, ali da, i mene živo zanima kako će to napraviti.
Moguće je sve, ne bi me čudilo da skroz ostave taj quest kakav je bio u originalu, a i da ga skroz promijene.
Mislim da je pravo pitanje hoće li zadržati i/ili izmjeniti Don Cornea? Budući da danas svaka budala ima pravo glasa, čak i u gaming industriji, posebno feministice iliti mrziteljice muškaraca, što stare a što nove (ove nove su one koje su se tek rastale, dobile skrbništvo nad djetetom/djecom, bivši muževi plaćaju alimentaciju i ne mogu ih smisliti jer su niš koristi... a plaćaju alimentaciju... a ništ koristi su... a plaćaju alimentaciju... vidite li poveznicu ovdje?), vrlo vjerojatno je da će ih uvrijediti debeli lik koji ženske mijenja k'o Massimo lepeze. Doduše, da Don Corneo izgleda poput C. Ronalda, ovog sadašnjeg koji si je plastičnom operacijom sredio čeljust, onda bi bilo sve OK.
Ili da ovo izbace

Bio bih uvrijeđen na ličnom nivou
I ja, prijatelju. I ja.
Nisam ni ja igrao ovo čudo, jedini FF koji sam igrao je X, nadam se da će mi se svidjeti :)
Ja sam od FF presao VIII,X,X-2 i XII s tim da su mi 8 i X bile odlicne a XII losa. Volio bi jos odigrati VI,VII i IX. Da bar naprave chrono cross remake.
Ja odigrao: I, III, IV, V, VI, VII, VII Crisis Core, VII Dirge of Cerberus, VIII, IX, X, X-2, XII, XII: Revenant Wings, XIII, XIII-2, XIII-3 (Lightning Returns), Tactics, Tactics A2, Crystal Chronicles, Crystal Chronicles Ring of Fates, 4 Heroes of Light
22 je to, osim ako nisam koji izostavio. Neznam je li to pohvalno ili zabrinjavajuće. Ili oboje.
Hehe, bitno je da si uživao, a šta drugi misle njihov problem.
Kakao bi ih rangirao, ako je to uopće moguće ?
Ajde, probat ću, makar rang varira (nije mi trojka baš toliko bolja od 4HoL i slično). Ali da, fan sam trinajstice lol. (i hejtam šesticu)
5/5
Final Fantasy VII
Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy Tactics
Final Fantasy XIII
4/5
Lightning Returns
Final Fantasy III
4 Heroes of Light
Final Fantasy IX
Final Fantasy V
Final Fantasy XII & IZJS
3/5
Final Fantasy X
Final Fantasy IV
Final Fantasy I
Final Fantasy X-2
Final Fantasy Crystal Chronicles
Final Fantasy VII: Crisis Core
Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time
Final Fantasy Tactics A2
2/5
Final Fantasy VIII
Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates
Final Fantasy XII: Revenant Wings
Dirge of Cerberus
Final Fantasy VI
Bottom line - i ovo sa ocjenom 3/5 je vrijedno prelaska. Barem 2 puta.
Volim različita mišljenja, i poštujem svačija, ali znači tebi je 5/5 XIII-ka, a hejtaš 6-icu ?!?!
Da, šestica je smeće. Igra u kojoj ti ne treba ništa osim Attack komande i koja ima klauna za glavnog neprijatelja. Ne kužim što je tu dobro, ali eto - 100 ljudi, 100 čudi.
Soundtrack je posebno loš.
Da te pitam, offtopic je, ali čisto jer me interesuje.
Po istim mjerilima znači od 1-5 kako bi ocjenio Chrono Trigger?
Neznam kakve veze ima Chrono Trigger s time. Ne misliš valjda da ocjenjujem šesticu loše zato jer je igra stara? Dotična mi je na listi 10 najboljih RPG-a kao i, recimo, Dragon Quest 5.
CT možda nema neku kvalitetnu priču (ja sam Marle, ajmo zajedno šetati po lunaparku!9, ali je prokleto zabavna. Za FFVI to ne mogu reći.
Ne ne, izvini nisam tako mislio, samo mi je prošlo kroz glavu, pa me interesuje šta misliš o njoj.
Aha, znači pogodio sam!
Lol pa interesovalo me, jer inače koga pitam ili je u šatoru gdje je CT ili FF VI.
Nekako ih i najviše uspoređuju jer su izišli otprilike u isto vrijeme.
Ajmo ovako, složiću se da CT ima fantastičan combat i bolji mi je od FF VI, ali VI mi je isto tako dobar generalno...
Teško bi mi bilo napraviti presjek i reći koja mi je the best, ali opet respekt tebi, očigledno poznaješ zanat ;D.
Eh, da si mi to rekao prije 5 godina (ova tvoja zadnja rečenica), samo bih napravio ovo:
Ali neću, nisam više toliko bahat.
Šestica mi jednostavno ne leži i to je to. I dosta sam ju rano igrao, nakon 7, 8, 9, Tactics i 5. (ne mislim 'vremenski rano', već prije ostalih nastavaka iz serijala)
Kako bi to izgledalo da svi imamo isto mišljenje?
Nikako, zato kažem, respekt i cijenim to ;D
Nije onaj gif bio zlonamjeran koliko izgleda
Mislim da ipak je; poždere mi puno prometa dok se učitava.