Odigrao demo na normal težini. Zadovoljan sam s onim sto sam vidio, igra grafički stvarno izgleda ljepo, animacije su vrhunske, OST ništa manje nisam ni očekivao.
Što se combata tiče nemam ništa protiv ovakvog sustava, vidim dosta sličnosti s FF15 i FF13 triologijom (da je combat kao u lightning returns bio bi vjv. oduševljen jer po meni tko je taj combat sustav osmislio zaslužuje povišicu), i prilično sam siguran da ce lupanje po jednoj tipki(o ovom slucaju kocki) prolazit mozda u prvih par chaptera kako je to bio case s FF13 dok ce u kasnijim fazama igre naglasak biti na pravovremenim block-ovima, dodge-evim napada, shitfanju rola (npr. punisher/operator) i korištenju tactical menu-a (što skoro dođe kao borba na poteze s obzirom da igra praktički stane kad se pozove tactical menu) .
Tako da ako ne zaseru priču i ako AI ne bude total dumbfuck bit će ovo dobra igra. To sto će igra biti u epizodama mi nikako nije po volji , ali jeb*t mu mater bolje da dobijemo i takav remake nego nikakav pod uvjetom da ne sjebu gore navedeno.